Ameliyatsız Yüz Germe Ve Dolgu Uygulamaları

Ameliyatsız Yüz Germe Ve Dolgu Uygulamaları
Ameliyatsız Yüz Germe Ve Dolgu Uygulamaları

Güneş ışığı, çevresel faktörler ve yaşın ilerlemesi ile birlikte cilt zamanla kırışır, belli bölgelerde sarkmalar olur ve cildin dokusu bozulur. Dolayısıyla, cilt gerginliğini kaybetmeye başlar. Yüz germe operasyonları ile bu sorunlar ortadan kaldırılır. Ancak, pek çok kişi için bu operasyonlar tercih edilmez. Zira, cerrahi müdahale insanlara korkutucu gelmektedir. Cerrahi operasyon tercih etmeyen hastalar içinameliyatsız yüz germeuygulaması gerçekleştirilir. Hiçbir cerrahi müdahale içermez. 3 farklı yöntem ile uygulanmaktadır.

Lazerlift ile Yüz Germe

Dolgu ile Yüz Germe

Mikro Fokuslu Ultrason ile Yüz Germe

Yanak Dolgusu

Yüz hatlarının belirgin, güçlü ve genç görünümünde yanaklar son derece önemlidir. Çökük, düşük ve zayıf yanaklar, kişinin normalden daha yaşlı görünmesine sebebiyet verir. Yanaklardaki bu problemleri ortadan kaldırmak içinyanak dolgusuuygulanmaktadır. Yanak dolgusu, 3 farklı yöntemle gerçekleştirilir.

Birincisi cerrahi işlem, ikicisi; cerrahi işlem, üçüncüsü ise hem cerrahi hem de cerrahi olmayan işlemle yapılmaktadır. Yanak dolgusu uygulaması en sık tercih edilen yöntemdir. Bu yöntem, oldukça basit ve pratik bir işlemdir. Bu uygulama sayesinde yanak bölgesi, dolgunlaşır. Yanaklar, daha yuvarlak bir hale gelir. Yanaklardaki bu değişimle birlikte yüz hatları belirginleşir, burun daha ön plana çıkar ve kişi daha genç bir görünüme kavuşmuş olur.

Göz Altı Morluğu Tedavisi

Göz altı morluğu hemen herkesin yaşadığı sorunlardan biridir. Uyku düzeni bozukluğu, yetersiz ve dengesiz beslenme, çevresel faktörler, stres, zararlı alışkanlıklar ve bir takım sağlık sorunları göz altı morluğuna sebebiyet vermektedir.Göz altı morluğu,cilt pigmentasyon sorunlarından biridir. Estetik açıdan son derece rahatsız edici bir durumdur. Kişinin, olduğundan daha yaşlı, yorgun ve bitkin görünmesine yol açar. Makyaj hileleri ile geçici olarak kapatılmaya çalışılsa da bu sorun kişileri rahatsız eder. Bu sorunu ortadan kaldırmak için medikal ve cerrahi yöntemler uygulanmaktadır.

Burada amaç; maksimum faydanın sağlanması ve istenilen sonuca ulaşmaktır. Hasta muayene edilir ve sorunun nedeni tespit edilir. Daha sonra hasta için uygun olan göz altı morluğu tedavisi seçilir ve uygulanır. Göz altı morluğu tedavi yöntemleri;

IPL Uygulaması

Kimyasal Peeling

Hyaluronik Asit İçerikli Dolgu

Yağ Transferi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.