Son Dakika...Video İzle...İzmir'de 6.6 büyüklüğünde deprem! Bakan Süleyman Soyludan Açıklama:Şu ana kadar İzmir Bornova ve Bayraklı’da 6 bina yıkılma ihbarı geldi.

İzmir Seferihisar merkezli 6.6 şiddetinde deprem meydana geldi.Ege ve Marmara Bölgesi'nde geniş bir alanda hissedilen çok şiddetli bir deprem meydana geldi. Depremin şiddeti 6,6 olarak açıklandı, merkez üssü İzmir Seferihisar açıkları...Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin CNN Türk yayınına katıldı: "Olumsuz bir haber gelmedi. Şu an herkes dışarda."

HABERİN VİDEOSU

AFAD, merkez üssü Ege Denizi'nin Seferihisar açıkları olan 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. AFAD, merkez üssü Ege Denizi'nin Seferihisar açıkları olan 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Tüm imkanlarımızı İzmir'li Vatandaşlarımız İçin Seferber Ettik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "İzmir’de meydana gelen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Devletimiz tüm imkanlarıyla depremden etkilenen vatandaşlarımızın yanındayız. İlgili tüm kurumlarımızla, bakanlarımızla bölgede gerekli çalışmalara başlamak için harekete geçtik."

BAKAN SÜLEYMAN SOYLU'DAN AÇIKLAMA

Bakan Soylu: "Şu ana kadar İzmir Bornova ve Bayraklı’da 6 bina yıkılma ihbarı geldi. Uşak, Denizli, Manisa, Balıkesir, Aydın ve Muğla’da ufak çatlaklar dışında ve can kaybı ile ilgili herhangi bir ihbar gelmemiştir. Ekiplerimiz sahada tarama ve müdahalelerine devam etmektedir. Geçmiş olsun."

İZMİR VALİSİ KÖŞGER: "Yıkılan binalar olduğu ihbarı var"

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmir'de yaşanan 6.6 şiddetindeki depremin ardından yıkılan binalar olduğu yönünde ihbarlar geldiğini söyledi.
İzmir'de yaşanan 6.6 şiddetindeki depremin ardından İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger yıkılan binalar olduğu yönünde ihbarlar aldıklarını söyledi. Köşger, Bayraklı ve Bornova tarafında bazı binaların yıkıldığı ihbarı olduğunu ve ekiplerin olay yerine sevk edildiğini açıkladı.

İSTANBUL VALİSİ: OLUMSUZLUK BİLDİRİLMEDİ

İstanbul Vali'sinden son dakika açıklaması geldi. Yerlikaya açıklamasında şunları söyledi: AFAD verilerine göre; saat 14.51'de merkez üssü Ege Denizi- Seferihisar olan 6.6 büyüklüğünde #deprem meydana gelmiştir. İstanbul'da da hissedilen depremle ilgili olarak herhangi bir olumsuzluk bildirilmemiştir. Tüm vatandaşlarımıza ve İzmir’e geçmiş olsun."

SEFERİHİSAR BELEDİYE BAŞKANI: HERKES TELAŞLI

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin CNN Türk yayınına katıldı... Yetişkin şunları söyledi:

"Şu an için gelen bir ölüm vesaire haber yok. Herkes telaşlı evlerinden dışarda. 3-4 adet de artçı yaşadık. halen artçı sarsıntılar devam ediyor. Olumsuz bir haber gelmedi. Şu an herkes dışarda."

BERGAMA BELEDİYE BAŞKANI: ÇOK ŞİDDETLİ DEPREMDİ

Bergama Belediye Başkanı: Deprem olduğu esnada belediyedeydik. Tek tek şu anda köylerimiz aranıyor, muhtarlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Arkadaşlarımız işimizin başında. Gerçekten çok şiddetli bir depremdi. Umarım tekrarlamaz. Şu ana kadar buradan gelen bir yıkım haberi yok. Artçı sarsıntı da hissetmedik.

AYRINTILAR GELİYOR...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.