Vali Gül OSB'ye çıkarma yaptı

Vali Gül OSB'ye çıkarma yaptı
Vali Gül OSB'ye çıkarma yaptı

Gaziantep Valisi Davut Gül, OSB'de faaliyet gösteren fabrikaları ve şirketleri ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Terlemez İnÈaat başta olmak üzere ziyaret gerçekleştirenVali Davut Gül, firma sahibi Ömer Terlemez'den yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Terlemez, Vali Gül'ü ağırlamaktan memnun olduklarını dile getirdi.

TERLEMEZ İNŞAAT, TİRYAKİ AGRO, AKCANLAR VE SÜPHAN TARIM'I ZİYARET ETTİ

İlk olarak Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nde (GAOSB) faaliyet gösteren Terlemez inşaatı ziyaret eden Vali Gülfirma sahibi Ömer Terlemez'den yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra Tiryaki Agro'yu ziyaret etti. Tiryaki Agro Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu'ndan şirket faaliyetleri hakkında bilgi alan Vali Gül, sırasıyla sonra Süphan Tarım Ürünleri'ne geçti. Vali Gül burada Yönetim Kurulu Başkanı Abdullatif Hazır ile görüştü. Ziyaret sırasında Mahsum Altunkaya'da hazır bulundu. Vali Gül'ün daha sonra Akcanlar Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Akcan'ı ziyaret ederek faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

MTY, MUTAŞ HALI VE SANAT AMBALAJI ZİYARET ETTİ

MTY Enerji ve Tekstil A.Ș'yi de ziyaret eden Vali Davut Gül, şirket faaliyetleri hakkında Mehmet Ali Şimşek ve Mehmet Tuncay Yıldırım'dan bilgi aldı. Gül, MutaÈ Halı A.Ș'yi de ziyaret etti. Şirket faaliyetleri hakkında Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin UlutaÈ'tan bilgi alan Gül, son olarak Sanat Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ș'yi ziyaret etti. Vali Gül, Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Özdağlı'dan şirket faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.