GASKİ'den su kesintisi Uyarısı

GASKİ'den su kesintisi Uyarısı
Gaziantep'te bazı bölgelere 2 Kasım günü saat 08:00 ile 3 Kasım günü saat 08:00 arasında toplam 24 saat süre ile dönüşümlü olarak su verilemeyecek.

GASKİ'den yapılan duyuru şöyle:

Genel Müdürlüğümüz Mizmilli hattından şehre su taşıyan ana isale hattının Şehir Gösteren Mahallesi kısmındaki deplase çalışması daha önce tamamlanmış olup borunun bağlantıları 02.11.2020 tarihinde yapılacaktır. Yapılacak bu çalışmanın tamamlanması sürecinde 24 saatlik su kesintisi öngörülmektedir. Bu nedenle aşağıda belirtilen mahallelere 02.11.2020 tarihinde saat 08:00 ile 03.11.2020 tarihinde saat 08:00 arasında toplam 24 saat süre ile dönüşümlü olarak su verilemeyecektir. Vatandaşlarımızın bilgisine sunarız. Su kesintisinden etkilenecek mahalleler:
ASKERİYE 5.ZIRHLI TUGAY HAYVANAT BAHÇESİ ŞEHİRGÖSTEREN GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ DÜLÜKBABA MESİRE ALANI YİRMİ ÜÇ NİSAN ERİKÇE ORMANI GÜNEYKENT KEKLİK ÜRETİM ÇİFTLİĞİ YEDİTEPE İBRAHİMLİ 2 BÖLGESİ BİR KISMI ŞAHİNTEPE ON BEŞ TEMMUZ BİR KISMI KARATAŞ BATIKENT BİR KISMI BÜLBÜLZADE ATATÜRK BİR KISMI ERTUĞRULGAZİ OSMANGAZİ BİR KISMI AKKENT FISTIKLIK MAVİKENT KARACAAHMET İBNİSİNA GÖKTÜRK ABDÜLHAMİTHAN ALPARSLAN YEŞİLKENT MEZARLIK BELKIZ HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ ONATKULAR BİR KISMI HAVAALANI ORTA REFUJ YEŞİLVADİ TOKİ KONUTLARI YEŞİLEVLER BİR KISMI GÜNEŞ BİR KISMI 75.YIL BİR KISMI ÇAĞDAŞ BİR KISMI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.