Salonsuz Şehirden Zirveye uzanan yol!

Salonsuz Şehirden Zirveye uzanan yol!
Salonsuz Şehirden Zirveye uzanan yol!

Yıllardır takip ederim Gaziantep Polisgücü'nü... Hele hele Kaplan Mehmet'in başkanlığından sonra adeta çağ atladı Gaziantep hokeyde. Bırakın Türkiye liglerinde şampiyonlukları EuroChallenge şampiyonlukları ve Avrupa'da sayılı takım haline geldi bu kulüp. Yabancı oyuncuların dahi gelmek için can attığı bir ortam oluştu Gaziantep Polisgücü'nde... Üst üste alınan şampiyonluklar ve Türkiye'nin adeta milli takımı konumuna geldi bu takım. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
Ve... Gel gelelim Hırvatistan ve Trophy Şampiyonasına... Bu takım hokeyin en üst ligi olan Trophy'de Türk Bayrağı'nı zirveye asarak temsil etti. Ama ne hikmetse bizim şehrimizde ölü toprağının atıldığı sporda kimsenin çıt sesi çıkmıyor. Bırakın sesi bu takım Trophy'e hazırlanmak için salon bulamadı bu şehirde. Parke çizilir diye salon verilmedi bu takıma. Ve bu ekip Alanya'daki salonda hazırlandı. Her şeye rağmen yılmadı, yıkılmadı ve bu şampiyonaya hazırlandı bu takım. Mehmet başkanın fedakarlığı, Yusuf hocanın gayreti ve oyuncuların çabasıyla bu takım hokeyin en üst ligine çıktı. Yani ülkemizi Şampiyonlar liginde temsil etti. Ve üstelik bir çok dünya devini geçerek son 4 takım arasında kendine yer buldu. Şampiyonluk oldu veya olmadı beni çok etkilemedi. Beni etkileyen unsur bu takımın salonsuz bir şehirden zirveye çıkması. Beni etkileyen bu genç kardeşlerimin Mehmet Kaplan'ın maddi ve manevi desteğiyle buralara gelmesi. Beni etkileyen bu takım zirveye çıkarken Gaziantep'te bir Allah'ın kulunun sesinin çıkmaması. Sosyal medyada boş beleş işleri twitleyenlerin sessiz kalmadı en çok beni etkiledi.
Olsun... Bu takımı buralara getiren sizlersiniz. Kaplan başkan, Yusuf hoca ve ekibi, pırıl pırıl gençler. Emeğinize yüreğinize sağlık. Hırvatistan'da O Türk Bayrağını göndere asmanız dahi yeter. Şampiyonluk olur veya olmaz önemli ama sizin emeklerinizle buraya gelmek ve üstelik Dünya Devleriyle karşılaşmak çok önemli. Hele hele hokeyde tarih yazan ülkelerin Trophy liginden düşmesi ve biz salonumuz olmamasına buralara gelmemiz büyük başarı. Emeğinize, yüreğinize sağlık arkadaşlar. Bize bu heyecanı yaşattığınız için teşekkürler...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.