Çılgın hoca 1 yıl daha Gaziantep’te!

Çılgın hoca 1 yıl daha Gaziantep’te!
Süper Lig ekibi Gaziantep FK'da teknik direktör Marius Sumudica'nın geleceği hakkında son dakika açıklaması geldi. Gaziantep FK sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Marius Sumudica ile sözleşme uzatamayı planlıyor. Kırmızı-Siyahlı takımın Asbaşkanı Müslüm Özmen, Sumudica ile bir yıl daha sözleşme yenileyeceklerini söyledi.

Gaziantep FK'dan teknik direktör Marius Sumudica, Kevin Mirallas ve Fenerbahçe maçı hakkında açıklama geldi.

"Şimdi sırada Fenerbahçe var"
Gaziantep FK Asbaşkanı Müslüm Özmen, "Takımımız gayet güzel, çok iyi gidiyoruz, mutluyuz. Gaziantep FK tüm maçlarına kazanmak için sahada mücadele eden bir takımdır. Son olarak deplasmanda Başakşehir'i mağlup ettik. Şimdi sırada Fenerbahçe var. Rakibimizi puansız göndermek istiyoruz. Oyuncularımıza ve teknik ekibimize güveniyoruz." dedi.

"Mirallas ile devam etmek istiyoruz"
'Kevin Mirallas ile sözleşme uzatacak mısınız?' sorusuna Müslüm Özmen, "Kevin Mirallas ile devam etmek istiyoruz. Oyuncumuzu bırakmak istemiyoruz. Görüşmelerimiz devam ediyor. Mirallas'ın sözleşmesinde opsiyon yok ancak sözlü olarak aramızda bir anlaşmamız var. Bu anlaşmaya da mutabık kalarak sözleşme uzatacağız." cevabını verdi.

"Sumudica ile sözleşme uzatacağız"
Marius Sumudica ile sözleşme uzatmak istediklerini söyleyen Özmen,"Marius Sumudica hocamızı çok seviyoruz. Kendisi Gaziantep FK ailesinin bir parçası. Hocamızla devam etmek istiyoruz. Sumudica'nın geçen sezon da 1 yıllık olan sözleşmesini uzatıp bu sene devam etmiştik. Hocamızla da zamanı gelince konuşacağız, sözleşme uzatacağız." ifadelerini kullandı.

Transfer çalışmalarında son durum ne?
Transfer çalışmalarına başladıklarını söyleyen Müslüm Özmen, "İyi ve başarılı bir takımız. Kadro derinliğimizde gayet güzel. Pandemi nedeniyle dünya genelinde bir sıkıntı var. Ekonomik olarak rahat davranamayız. Bir transfer komitesi oluşturduk, çalışmalarımıza başladık. Genç ve yetenekli oyunculara odaklı bir transfer süreci geçireceğiz. Bize ilerleyen dönemlerde katkı sağlayacak oyuncuları kadromuza katmak istiyoruz. Direkt olarak şu mevkilere takviye yapacağız diyemem. Fırsat transfer bulursak, kaçırmayız. Şu mevkiye oyuncu almayacağız diye bir durum yok." şeklinde konuştu.

"Yayıncı kuruluştan ödeme aldık"
Yayıncı kuruluş krizinin henüz çözülmediğini söyleyen Özmen, "Bizim en büyük iş ortağımız yayıncı kuruluş. Aramızda bir anlaşmazlık veya husumet yok. Geçmiş ay ve bu ayın başlarında kısmi ödemeler aldık. Henüz tam netleşmiş bir anlaşma yok. Görüşmeler devam ediyor. Sıkıntıların en kısa zamanda aşılacağına inanıyoruz. Devam eden bir protokol zaten var. Sadece takvim konusunda biraz sorun var. En kısa zamanda çözülecektir." ifadesini kullandı.

"Hedefimiz ilk 10 sıra içerisinde bitirmek"
Hedeflerinin Avrupa Kupaları'na katılmak olduğunu söyleyen Müslüm Özmen sözlerine şu şekilde tamamladı:
"Teknik heyet ve oyunculara karşı verdiğimiz tüm sözleri tutuyoruz. Ödemelerimizi yapıyoruz. Türlü bahanelere sığınıp ödemelerden kaçmıyoruz. Biz bir aileyiz. Biz oyuncularımıza şunu söylüyoruz: 'Siz binlerce kilometre uzaklardan gelip burada para kazanmaya çalışıyorsunuz. Ailelerinize bir gelecek hazırlıyorsunuz. Emek sarf ediyorsunuz. Sizi hayal kırıklığına uğratmamak için elimizden geleni yapıyoruz.' Bu konuda da başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Hedefimiz ilk 10 sıra içerisinde bitirmek. Bitirebildiğimiz en yüksek sıralamada ligi tamamlamak istiyoruz. Gaziantep kenti olarak çok iyi bir potansiyele sahibiz. Avrupa kupalarında ülkemizi temsil etmek istiyoruz. Bunu başarmak istiyoruz. İnşallah başarılı sonuçlar alarak üst sıralarda bu ligi tamamlayacağız."
Gaziantep FK'da 1.5 sezondur görev alan Rumen hoca Marius Sumudica açıklamaları ve tavırlarıyla gündem yaratıyordu.

Tek yenilgisi Galatasaray'a
Gaziantep temsilcisi, Sumudica'yla bu sezon ligin ilk haftasında sadece Galatasaray'a mağlup olurken son 6 haftada 4 galibiyetle 2 beraberlik elde etti.

5 gol attı
Öte yandan sezon öncesinde Antwerp'ten transfer olan Kevin Mirallas bu sezon Gaziantep FK'da 6'sı ilk 11, 8 maçta görev alırken 5 gol attı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.