İki arkadaşın acı kaderi!Gaziantep'te Feci Kaza...

"Gaziantep'te kontrolünü kaybettiği motosikletle bariyerlere çarpan 18 yaşındaki Ali ve Cahit isimli gençlerin feci ölümü yürekleri dağladı. "

HABERİN VİDEOSU

Gaziantep'teAli Can Oğan ile arkadaşı Cahit Arslan isimli arkadaşlarınbindiği ve kontrolünü kaybettiği motosikletle kazasında feci şekilde can verdiler.

Kaza, sabah saatlerinde Yeditepe Mahallesi'nde meydana geldi. Cahit Arslan lokantada çalışan arkadaşı Ali Can Oğan'ı eve götürmek için motosikletle yola çıktı. Arslan yönetimindeki plakası öğrenilemeyen motosiklet, sürücüsünün kontrolünden çıkıp, bariyere çarptı. Kazada, yola savuraln iki arkadaş yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalelerinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan Ali Can Oğan ve Cahit Arslan, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Arslan ve Oğan'ın cenazeleri, Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsilerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

Hayatlarının baharında motosiklet tutkusuna yenik düşerek amansız kaza sonucu hayatlarını kaybedenAli Can Oğan ile arkadaşı Cahit Arslan'ın aynı anda ölmeleri sevenlerini yasa boğdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.