GAZİŞEHİR AVANTAJI KAÇIRDI!

GAZİŞEHİR AVANTAJI KAÇIRDI!
GAZİŞEHİR AVANTAJI KAÇIRDI!

Spor Toto 1. Lig'de şampiyonluk hedefleyen Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü, ikinci yarının en kritik maçından mağlup olunca, çok şey kaybetti. Rakiplerinin kazandığı haftada kaybeden Kırmızı-Siyahlı takım 31 puanla 5. sırada geriledi. Hatayspor ve Osmanlıspor'un kazandığı haftada kaybeden Gazişehir, ilk iki hedefinden uzaklaşmış oldu.

DENİZLİSPOR ARAYI AÇTI

Gazişehir Gaziantep ile Denizlispor arasında oynanan maçı tek golle kazanan Denizlispor ligde puanını 39'a çıkarırken Gazişehir ise 31 puanda kaldı. Maçtan önce 5 olan puan farklı 1-0'lık galibiyet sonrasında 8'e çıktı. Lider ile arasındaki 10 puanlık farkı koruyan Gazişehir Gaziantep'in, ikinci sırada yer alan Denizlispor ile arasındaki puan farkı 8 oldu. Sıralamada yeri değişen Kırmızı-Siyahlılar, 32 puanla Hatayspor ve Osmanlıspor'un gerisinde yer aldı.

RAKİPLERİ ÇOĞALDI

Şampiyonluk yolunda ilk yarı sonunda Denizlispor ve Gençlerbirliği ile ilk iki için mücadele etmesi beklenen Gazişehir Gaziantep'in bu yolda rakipleri arttı. Gençlerbirliği ve Denizlispor'dan sonra tırmanışta olan Hatayspor, Osmanlıspor, Ümraniyespor ve Altınordu takımları da şampiyonluğa ortak oldular. Gazişehir Gaziantep futbol takımı, önümüzdeki haftalarda bu arayı kapatmayı hedeflerken 1-0 mağlup olduğu Denizlispor maçında büyük bir avantajı elinden kaçırmış oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.