SUBURCU'DA ESKİ DÜZEN DEVAM EDECEK, TAHMAZOĞLU'NA VURUYORLAR, O DA YÜKSELİYOR VE MHPLİLERİN HAKKINI ARAYAN VEKİL ATAY

SUBURCU'DA ESKİ DÜZEN DEVAM EDECEK, TAHMAZOĞLU'NA VURUYORLAR, O DA YÜKSELİYOR VE MHPLİLERİN HAKKINI ARAYAN VEKİL ATAY
SUBURCU'DA ESKİ DÜZEN DEVAM EDECEK, TAHMAZOĞLU'NA VURUYORLAR, O DA YÜKSELİYOR VE MHPLİLERİN HAKKINI ARAYAN VEKİL ATAY

KÖŞE YAZISINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN

https://youtu.be/Xcfz3Yc_nlw

Her hafta hep söylüyorum ama gündem o kadar yoğun ki çok yazacak konu var. Konuların hepsi Gaziantep'in köklü sorunlarıdır. Bu sorunların bitmesi de mümkün değil. Gıdada dönen oyun mu?, telefon piyasasında dönen üçkağıtçılıklar, nohut dürümcüleri bir dürümü 7 TL'ye satıyorlar, nereden başlayacağım. Hepsi halkın en önemli sorunlarıdır. Dilim döndüğünce, kalemim yazdığınca elimden gelen herşeyi yapıyorum. Çünkü bu şehir benim şehrimdir. Bu nedenle Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin'in Suburcu caddesinin trafiğe kapatılmasıyla alakalı yaptığı araştırmalarda sivil motorlu araçların yaya trafiğini etkilemediğini ölçerek, Suburcu caddesinin eskisi gibi yeniden trafiğe açılmasına karar vermesini, Sayın Tahmazoğlu'na muhalefet vurdukça daha çok vatandaş tarafından alkış alırken, ithal milletvekillerinin olduğu geçmişte MHP'lilerin sahibi olmazken, şimdi genç, dinamik MHP milletvekili Atay, MHP'lilerin gür sesi oldu. Nerede MHP'lilerin soruları varsa, bizzat Atay'ı orda görüyoruz. Bu konuları gündeme getireceğim.

SUBURCU'DA ESKİ DÜZEN DEVAM EDECEK

Günlerdir Suburcu caddesinin Cumartesi günleri trafiğe kapatılması konusu Gaziantep'te tartışılırken, Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Fatma Şahin'in Suburcu esnafıyla görüş alış verişi yaparak ve Suburcu caddesi üzerine Gaziantep Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Daire Başkanlığı Ulaşım ve Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME)'nin yaptığı ölçümler neticesinde Suburcu caddesinin vatandaşların ve sivil motorlu araçların kullanılması için şu halinin yeterli olduğunu belirtilerek, Suburcu caddesinin trafiğe kapatılmayacağı ve eski düzenin devam edeceği duyruldu. Bencede sayın başkan Fatma Şahin her zamanki gibi doğru karar alarak, esnafı memnun etti.

TAHMAZOĞLU VATANDAŞA ALDIĞI ÜRÜNLERLE İLGİLİ OY TOPLARKEN, DUYULMAYAN HİZMETİNİ DE MUHALEFET DUYURUYOR

Şimdi Tahmazoğlu'yla ilgili son günlerde yine hakkında sürekli kampanyalar yapılıyor, yazılıyor, çiziliyor. Gördüğüm kadarıyla sayın Tahmazoğlu, verdiği kararlardan yaptığı işlerin karşılığında % 61 gibi bir oy alınca yaptığı işlerinde doğru olduğunu söyleyebiliriz. Şahinbey belediyesinde sürekli muhalefet, öğrencilere çanta, kırtasiye, ayakkabı, yeni evlilere kahve fincanı, beyaz eşya, askerlere el çantası ve sefer tası dağıtmasını eleştirip, duruyorlar. Bazıları da basın yoluyla muhalefet ediyor. Ama bir bakıyoruz ki sandığa gittiğimiz de vatandaşlar kendilerine hizmet eden ve bir çok kırsal kesimde bir spor ayakkabını alamayacak çocuklara alınca, oylarında adresi otomatikman sayın AK Parti adayı Mehmet Tahmazoğlu'na gidiyor. Üstelik duyulmayan hizmetleri de muhalefet yaptığı açıklamalarla duyurarak, seçmeni haberdar etmesini sağlıyor. Sandıklar açıldığında muhalefet partilerin oyları aşağılara düşerken, Tahmazoğlu'nun oyları yukarılara çıkıyor. Bence muhalefet Tahmazoğlu'yla ilgili bir açıklama yapmasa adı gündeme gelmeyecek, aldığı oy oranı da düşük olacak. Bir insanla ilgili sürekli dedikodu üretip yaptığı hizmetlerle ilgili konuşurlarsa da vatandaşta kendine her türlü desteği veren belediye başkanına inadına oy vermeye devam eder. Halkın menfaatlerini muhalefet yapacağım diye engellemeye kalkarsan da sayın Tahmazoğlu her aday olduğunda da seçilmeye devam eder. Yanlış yaptığı işleri söyleyebilirsiniz, bu da muhalefetin en doğal hakkıdır. Ama doğru yaptığı işleri de alkışlamazsanız da başarılı olamazsınız. Biz hep söylüyoruz. Eleştiri doğru bir karar, hakaret yanlış bir karar. Muhalefet kendine dikkat edecek, sayın Tahmazoğlu'da yaptığı işlerle haklı bir eleştiri varsa da onu tekrar yapmaması gerektiğine inanıyorum.

MHP'LİLERİN HAKKINI ARAYAN VEKİL ATAY

Geçmişi siyasetle yoğrulan ve bir çok Milliyetçi partilerde il başkanlık görevlerinde bulunan ve son seçimlerde de MHP Gaziantep Milletvekili olarak meclise giren Avukat Sermet Atay gerçekten de Gaziantep'e sürekli hizmet yapılması için elinden geleni yapıyor. Gaziantep'e TBMM çalışmaları biter bitmez hizmet alanlarını gezerek, sanki seçim varmış gibi kırsal kesime ve bir çok bölgeye giderek, vatandaştan MHP'yi koparmamaya çalışıyor. Biliyorsunuz MHP'nin genellikle Gaziantep'teki milletvekillerinin çoğu ithal kökenliydi. 1999 seçimleri hariç daha sonraki tüm seçimlerde hepsi ithal kökenli milletvekilleri geldi. Milletvekillikleri bitince Gaziantep'e de bir daha gelmediler. Halbuki sayın Atay, Gaziantep'in yerli bir ailesidir. Şehreküstü mahallelidir. Gaziantep'in hamuruyla yoğrulmuş bir milletvekilidir. Gaziantep'te nerede bir sorun varsa, hemen oraya giderek, vatandaşla iç içe geçiyor, MHP'li seçmenlerinde haklarını bizzat arıyor. Gaziantep'le ilgili eğer birileri yanlış yapıyorsa, onlarla ilgili de korkusuzca açıklamalar yaparak, gerçekleri dile getiriyor. Sayın Atay kim ne derse desin, hem genç olması, hem geçmişinde siyaset bağlantılı olması, hem bürokrasi üzerindeki ağırlığı, hem de Ankara ile Gaziantep arasında bir köprü görevi görerek, yolunda emin adımlarla yürüyor. Sermet Atay bence Gaziantep'te MHP'nin sesinin gür çıkmasını da sağlıyor. Sosyal ilişkilerde de iyi olan Atay, her yerde MHP'nin hakkını da arayarak, partisinin bir sonraki seçimlerde Gaziantep'te güçlü çıkması için elinden geleni yaptığını da rahatlıkla söyleyebiliriz. İyi haftalar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.