CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan Başkan Şahin'e teşekkür

CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan Başkan Şahin'e teşekkür
CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan Başkan Şahin'e teşekkür

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hatay'daki yangının söndürülmesi için büyük katkıda bulunan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e teşekkür etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. Hatay'daki yangına da değinen Kılıçdaroğlu, yangının söndürülmesinde emeği olan kurumlara teşekkür etti.

Konuşmasında Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e de teşekkür eden Kılıçdaroğlu'nun konuyla ilgili açıklaması şöyle:

"Mersin Büyükşehir Belediye Başkanına teşekkür etmeliyiz, Adana Büyükşehir Belediye Başkanına teşekkür etmeliyiz, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanına teşekkür etmeliyiz, Osmaniye ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlarına da orman yangının söndürülmesine katkı verdikleri için teşekkür etmeliyiz. Belediye bizden olur ya da olmaz ama yangının söndürülmesinde Hatay Büyükşehir Belediyesi'ne katkı veriyorsa ona teşekkür etmek her şeyden önce bir insanlık görevidir."

NE OLMUŞTU?

Hatay’da 9 Ekim’de başlayarak, Belen, İskenderun, Arsuz bölgesinde etkili olan yangın 400 hektarlık alana yayılmıştı. Yerleşim yerlerine de sıçrayan yangından 7 daire, 11 müstakil ev, 14 iş yeri, 8 fabrika, 4 araç, 3 depo, 35 arı kovanı ve 70 vatandaşın etkilendiği açıklanmıştı.

Yoğun çalışmalarla 33 saatte kontrol altına alınan yangın söndürülürken, arazideki çalışmalar sonrası dikim hazırlıklarına başlanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.