KOMUTAN GAZİŞEHİR GAZİANTEP'TE

KOMUTAN GAZİŞEHİR GAZİANTEP'TE
KOMUTAN GAZİŞEHİR GAZİANTEP'TE

Transferin hızlı takımı Gazişehir Gaziantep Futbol takımı, Ankaragücü'nden komutan lakaplı Kenan Özer'i renklerine bağladı.

Transferin hızlı takımı Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü, Ankaragücü ile yollarını ayıran Kenan Özer ile anlaşma sağladı. Tecrübeli futbolcu, ligin kalan maçlarında Kırmızı-Siyahlı takımın başarısı için ter dökecek.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü'nde uzun yıllar forma giyen Kıbrıslı Türk futbolcu Kenan Özer, Ankara temsilcisiyle yollarını ayırırken Gazişehir Gaziantep ile anlaşma sağladı. Şu ana kadar önemli transferler gerçekleştiren Gazişehir Gaziantep Futbol takımı, Moussa Sow transferinden sonra Kenan Özer'i de alarak kadrosunu güçlendirdi.

Gazişehir Gaziantep ile anlaşma sağlayan Kenan Özer, Ankaragücü ile iyi günler geçirdiğini söyleyerek, "Çok güzel günler yaşayıp 2 şampiyonlukla taçlandırdığımız koca iki yıl. Bu süreç sarfında bana göstermiş olduğunuz ilgi ve desteğinizden dolayı herkese çok teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal eden Allaha'a emanet olun. Umarım Ankaragücü her zaman iyi yerlerde olur. Hoşçakalın" diye açıklada yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.