Fiber İnternet Avantajları

Fiber İnternet Avantajları
Fiber İnternet Avantajları

Hızlı ve kesintisiz internet hayatın her alanında kullanıcılara büyük bir kolaylık sağlarken, birçok farklı avantajı da beraberinde getiriyor. TurkNet GigaFiber, 1000 Mbps download hızı sunan internet paketleri sayesinde kullanıcıların dilediği içeriği kısa sürede indirmesini sağlamakla kalmıyor, dosya gönderme işlemlerini de yüksek hızlarla gerçekleştirmesine yardımcı oluyor. Fiber optik kablolar kullanılarak daha hızlı veri aktarımı yapılmasını sağlayan fiber internet fiyatları da paketlere bağlı olarak değişiyor.

TurkNet GigaFiber Nedir?

TurkNet GigaFiber, şimdilik İstanbul ve İzmir’de TurkNet altyapısı ile sunulan fiber internet hizmetidir. Farklı ihtiyaçlara yönelik paketleriyle kullanıcıların doğru seçim yapmasını sağlayan TurkNet GigaFiber, hızla yayılmaya da devam ediyor.

TurkNet GigaFiber kapsamında üç farklı paket bulunuyor: TurkNet GigaFiber 100, 100 Mbps download hızı ve 50 Mbps upload hızı sunarken, TurkNet GigaFiber 200, 200 Mbps download hızı ve 100 Mbps upload hızı sunuyor. Fiber internet hizmetindeki en üst paket olan TurkNet GigaFiber 1000 ise, 1000 Mbps download hızı ve 150 Mbps upload hızı sayesinde birçok kullanıcı tarafından tercih ediliyor.

TurkNet GigaFiber kapsamı ve avantajları arasında kurulum ve modem için herhangi bir ücret alınmaması dikkat çekiyor. Üstelik kullanıcılar ilk 30 gün içinde aboneliklerini iptal etmek isterse %100 para iadesi avantajından faydalanıyor.

Aboneliğin herhangi bir evresinde herhangi bir neden gerekmeksizin TurkNet GigaFiber paketleri iptal edilebiliyor. Farklı bir operatörden de TurkNet GigaFiber’e geçildiği takdirde 480 TL’ye kadar cayma bedeli TurkNet tarafından karşılanıyor.

Turknet GigaFiber Avantajları Nelerdir?

TurkNet GigaFiber web sitesi sayesinde sitelerinde fiber internet altyapısı bulunmasını isteyen kişiler kolaylıkla başvuru yapabilecek. Eğer site sakiniyseniz TurkNet GigaFiber Site Sakini sayfasından gerekli adımları yapabileceğiniz gibi site yöneticileri için de direkt temasa geçilmesi için Site Yöneticisi sayfası bulunuyor.

7x24 müşteri desteği sunan TurkNet, fiber internet kullanıcılarının herhangi bir durumda müşteri temsilcilerini arayarak bilgi sahibi olmasını sağlıyor.

Taahhüt şartı bulunmayan TurkNet GigaFiber paketleri sayesinde kullanıcılar diledikleri zaman aboneliklerini iptal edebiliyor.

Kotasız bir hizmet sunan TurkNet, fiber internet sayesinde çok daha fazla içeriğe sorunsuzca ulaşmanıza yardımcı oluyor.

Günümüz dünyasında özellikle bilgi almak için sıklıkla kullanılan internette yüksek ve kesintisiz hız kavramı önem teşkil ediyor. TurkNet GigaFiber paketleri sayesinde çok yüksek hızlardan faydalanan kullanıcılar, video donması ya da herhangi bir dosyanın çok uzun sürelerde karşı tarafa ulaşması gibi olumsuz durumlardan kurtulmuş oluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.