OSB Müteşebbis Heyet Toplantısı tamam

OSB Müteşebbis Heyet Toplantısı tamam
OSB Müteşebbis Heyet Toplantısı tamam

OSB'deki sanayi tesislerinin enerji tüketim rakamlarını açıklayan Vali Davut Gül, Ağustos ayındaki elektrik tüketiminde geçen yılın aynı ayına göre yüzde 5,5 oranında artış meydana geldiğini açıkladı.

MÜTEŞEBBİS HEYET TAM KADRO TOPLANDI

Organize Sanayi Bölgesi'nin aylık Müteşebbis Heyet Toplantısına Vali Davut Gül'ün yanında Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Tuncay Yıldırım, GSO Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Şimşek ve diğer heyet üyeleri tam kadro olarak katıldı.

GAZİANTEP ÜRETİYOR, TÜRKİYE BÜYÜYOR

Türkiye'nin en büyük OSB'si konumunda olan Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'ndeki sanayi tesislerinin yaptıkları, üretim, istihdam ve ihracatla ülke ekonomisine büyük katkı sağladığını belirten Vali Davut Gül, daha güçlü bir Türkiye'nin, daha güçlü bir ekonomi ile mümkün olacağına dikkat çekti. Vali Davut Gül, "Gaziantep üretiyor, Türkiye büyüyor" dedi.

ELEKTRİK TÜKETİMİ AĞUSTOSTA YÜZDE 5.5 ARTTI

Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanı Vali Davut Gül, toplantının ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Gaziantep OSB'de Ağustos ayı elektrik tüketimimiz 377 milyon 680 bin kWh olarak gerçekleşti. Geçen yılın aynı dönemine göre % 5,5 artış oldu,8 aylık toplam tüketimimiz % 5,4 artmış oldu " şeklinde açıklamada bulundu.

150 BİN KİŞİ İSTİHDAM EDİLİYOR

5 Bölgesi ve 43 milyon 250 bin metrekarelik alanı ile Türkiye'nin en büyük organize sanayi bölgesi olan Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nde binin üzerinde sanayi tesisi faaliyet gösteriyor. 150 Bine yakın kişinin istihdam edildiği Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi, Türkiye'deki OSB'lerin sağladığı istihdamın yüzde 8'ini tek başına gerçekleştiriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.