Muhammet 8, Tetteh 3 hafta yok!

Muhammet 8, Tetteh 3 hafta yok!
Muhammet 8, Tetteh 3 hafta yok!

Gaziantep Futbol Kulübü, sakatlığı bulunan oyuncuların durumları konusunda açıklama yaptı. Muhammet Demir'in 8 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenilirken, Aziz Tetteh'in üç hafta daha forma giyemeyeceği bildirildi.

Son iki maçını kaybederek ligde düşüşe geçen Gaziantep Futbol Kulübü'nde sakatlıkların çok olması can sıkıyor. Kırmızı-Siyahlı kulüpten yapılan açıklamada sakatlığı bulunan oyuncular konusunda bilgi verildi. Kulüpten yapılan açıklama şöyle;

Profesyonel Futbol Takım oyuncularımızdan sakatlıkları bulunan Muhammet Demir, Aziz Tetteh, Junior Morais ve Muğdat Çelik'in durumları hakkında bilgilendirmeler;

MUHAMMET DEMİR
Takımımız futbolcularından Muhammet Demir, sağ kasık fıtığındaki ağrıları nedeniyle sağlık ekibimiz tarafından operasyon geçirilmesine karar verilmiştir. Geçtiğimiz gün özel bir hastanede operasyon geçiren golcü futbolcumuz, yaklaşık 6-8 hafta forma giyemeyecektir.

JUNİOR MORİS
Takımımızın Adanaspor ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında sağ bacak üst adelesinde ağrı hisseden Junior Morais'te 1. derece yırtık oluştuğu tespit edilmiştir. Tecrübeli futbolcumuzun tedavisi sağlık ekibimizce devam etmektedir.

AZİZ TETTEH
Takımımızın futbolcularından Aziz Tetteh'in Süper Lig'in 6. haftasında oynanılan Göztepe maçında sakatlanarak oyundan çıkmıştı. Başarılı futbolcumuzda diz kemiği ödemi tespit edilmiş olup, tedavisi sağlık ekibimizce başlanılmış ve en az 3 hafta daha forma giymesi beklenmemektedir.

MUĞDAT ÇELİK
Takımımızın tecrübeli futbolcularından Muğdat Çelik, sol diz ön çapraz bağlarının kopmasının ardından yaklaşık 15 gün önce başarılı bir operasyon geçirmişti. Oyuncumuzun tedavisi sağlık ekibimizce sürdürülmekte olup, yaklaşık 6 ay daha forma giymesi beklenmemektedir.
Oyuncularımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletir, bir an önce sağlıklarına kavuşmasını temenni ederiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.