Bitkisel sular ve faydaları...

Bitkisel sular ve faydaları...
Bitkisel sular ve faydaları...

Bitkisel Sular

Bitkisel sular farklı arıtma yöntemleri kullanılarak çeşitli bitkilerin sularından elde edilir. Buna göre de farklı alanlarda, farklı şekillerde kullanılır. Etkili sonuç alabilmek içinse bitki sularının doğal olması gerekir. Günümüzde doğal bitki sularına erişmek pek kolay olmasa da Pharmoils firması bir süredir sektördeki bu boşluğu dolduruyor.

Firmanın ürünlerine web siteleri üzerinden rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz. Sitelerindeki bitkisel sular için hemen tıklayınız. Sayfalarındaki ürünler arasından ihtiyacınıza en uygun olanı seçebilirsiniz. Ardıç suyu, gül suyu, tarçın suyu, karanfil suyu, giloboru suyu, zerdeçal suyu, mersin suyu, defne suyu, kekik suyu, funda suyu, papatya suyu, zencefil suyu, karabaş suyu, limon sarımsak maydanoz kürü, biberiye suyu, çakşır kökü suyu, hayıt suyu, melisa suyu çeşitlerini görebilirsiniz. Yine pro life, woman life, form life, stone life gibi birkaç ürünün bir arada olduğu seçeneklere de sahip olabilirsiniz.

Gıda Takviyeleri

Pharmoils firmasının doğal ürünleri sadece bitkisel sularla sınırlı değil. Daha pek çok farklı kategoride alternatif bulunuyor. İsterseniz gıda takviyeleri de bulunuyor. Gıda takviyeleri için tıklayınız. Gıda takviyeleri arasında Pharmavital gıda takviyeleri, kapsül, şurup, öğütülmüş ürünler, arı ürünleri, pekmez & macun gibi farklı kategorilerde onlarca seçenek bulunuyor.

Firmanın gıda takviyeleri arasında keçiboynuzu özü, polifloralı çiçek balı, propolisli zencefilli zerdeçallı keçiboynuzu özü, limon maydanoz sarımsak yağlarını içeren softjel, tere tohumlu grovit macun, nar ekşisi, karadut şurubunu seçebilirsiniz. Yine macun-u mübarek kereviz tohumlu macun, zencefilli macun, kudret narlı macun, hurma pekmezi, şahmerdan epimedyumlu macun, günlük ektraktlı macun, epimedyumlu macun, üzüm pekmezi, dut pekmezi, andız pekmezi, Datça acıbadem macunu, karadut ekstraktı çeşitlerini bulabilirsiniz.

Takviye Edici Arı Ürünleri ve Kapsüller

Pharmoils arı ürünleri noktasında pek çok alternatif ürüne sahip. Arı poleni, arı sütü bebe doz, arı sütü süper doz, arı sütü bal polen ginseng çeşitlerini bulabilirsiniz. Diğer taraftan tüketimi daha kolay kapsül takviye gıdalar da firmada mevcut. Omega 3, kırmızı ginseng kapsül, zeytinyağlı kudret narı, reishi mantarı kapsül, sarı kantaron kapsül gibi pek çok çeşidi de sitelerinde bulabilir, inceleyebilir ve kolayca sipariş verebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.