NEDEN OLMASIN?

NEDEN OLMASIN?
NEDEN OLMASIN?

Gazişehir Gaziantep ile Denizlispor arasındaki 9 puanlık farkın kapanıp kapanmayacağı tartışılıyor'¦

Spor Toto 1. Lig'de bitime 6 maç kala şampiyonluk yarışında kazan kaynamaya başladı. Son 5 maçtan 4 galibiyet 1 beraberlik alan Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü'nün iddiası devam ederken 58 puanla birinci ve ikinci sırada bulunan Denizlispor ile Gençlerbirliği'ne ulaşması hayal bile değil. Süper Lig'e çıkmak isteyen Gazişehir Gaziantep'in kalan 6 maça final niteliğinde baktığı görülüyor.

Spor Toto 1. Lig'de bitime 6 maç kala şampiyonluk potasında ateş çemberi oluştu. Denizlispor 58 puanla liderliğini devam ettirirken, ikinci sıradaki Gençlerbirliği'de 58 puanda yer alıyor. Bu iki takım ile arasında sadece 9 puanlık fark bulunan Gazişehir Gaziantep'in tek hedefi ilk ikiden Süper Lige çıkmak olacak. Metamatiksel olarak şansı devam eden Kırmızı-Siyahlı takımın, maçlarına bakıldığında fikstür avantajı bulunuyor.

GÖZLER ADANASPOR MAÇINDA
Spor Toto 1. lig'de son 6 haftaya girilirken zirve yarışında kazan kaynamaya başladı. Ateş çemberinin içerisinde olan takımlar son haftalarda ilk ikiye girebilmek adına mücadele edecekler. İşte bunlardan birisi de Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü. Ligin bitmesine 6 maç kala 49 puanla 5. sırada yer alan Gazişehir Gaziantep'in bu hedefe ulaşmak istediği görülüyor. Rakipleriyle arasında 9 puanlık bir fark bulunan Gazişehir Gaziantep'in ilk ikiye girme şansı matematiksel olarak devam ediyor. Rakiplerinin maçlarına bakıldığında Gazişehir'in fikstür avantajı bulunurken bu hafta oynayacağı Adanaspor karşılaşmasıyla birlikte kendi kaderini kendisi çizecek.

6 FİNAL MAÇI KALDI
Ligde 49 puana ulaşan ve ilk 6 içerisinde yer alan Gazişehir Gaziantep, zorlu ve kritik maçlara çıkarken kalan 6 haftada da rakiplerini yenerek zirvede bulunan takımların puan kaybetmesini bekleyecek. Özellikle zirvede rakibi olan Osmanlıspor'u, Ümraniyespor'u mağlup ederek önemli 6 puanın sahibi olan Gazişehir Gaziantep için artık kalan maçları düşünüyor.

KİM KİMİNLE OYNAYACAK?
Süper Lig biletini kapmak isteyen Denizlispor, Gençlerbirliği, Osmanlıspor, Hatayspor takımlarının maçlarına bakıldığında Gazişehir Gaziantep daha avantajlı gözüküyor. Kendi göbeğini kendisi kesecek olan Gazişehir'in ilk iki şansı sürerken Play-Off'un garanti olduğu dikkat çekiyor. Kalan haftalarda Denizlispor ile Gençlerbirliği, Gazişehir ile Gençlerbirliği karşı karşıya gelecek.

DENİZLİSPOR (54 PUAN)
Boluspor, Giresunspor (D), Balıkesirspor, Gençlerbirliği (D), Karabükspor, İstanbulspor (D)

GENÇLERBİRLİĞİ (54 PUAN)
Balıkesirspor, İstanbulspor, Karabükspor (D), Denizlispor, Gazişehir Gaziantep (D), Adana Demirspor

OSMANLISPOR (48 PUAN)
İstanbulspor (D), Elazığspor (D), Ümraniyespor, Afyonspor, Altay (D), Adanaspor (D)

ÜMRANİYESPOR (47 PUAN)
Hatayspor, Altınordu (D), Eskişehirspor, Osmanlıspor (D), Elazığspor, (D), İstanbulspor, Afyonspor (D)

HATAYSPOR (45 PUAN)
Afyonspor, Altay (D), Adanaspor, Boluspor (D), Giresunspor, Balıkesirspor (D)

GAZİŞEHİR GAZİANTEP (45 PUAN)
Adanaspor, Boluspor (D), Giresunspor, Balıkesirspor (D), Gençlerbirliği, Karabükspor (D)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.