ALTIPARMAK : Hedefimizden sapma yok

ALTIPARMAK : Hedefimizden sapma yok
ALTIPARMAK : Hedefimizden sapma yok

Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, ligde şampiyonluk hedeflerinin devam ettiğini ve bu hedeften sampa olmadığını dile getirerek, "Bizim için Ümraniyespor maçı final niteliğinde. Bu maçı kazanarak kente döneceğimize inanıyorum" dedi.

Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Ümraniyespor ile deplasmanda oynayacakları maçın önemine değinerek, "Bizim için şampiyonluk maçı olacak. Final niteliğinde bir maça çıkacağız. Bu deplasmandan üç puanla döneceğimize inanıyorum. Ligde hedefimizden hiçbir sampa olmadı. Tek hedef bu şehri Süper Lige çıkarmak" dedi.
SÜPER LİGE ÇIKACAĞIZ
Mehmet Altıparmak, bu sezon Gaziantep'i çok özlediği Süper Lige çıkaracaklarına inandığını belirterek, tek hedeflerinin Ümraniyespor deplasmanından üç puanla dönmek olduğunu söyledi. Ümraniye karşılaşmasının final maçlarından birisi olduğunu belirten tecrübeli teknik adam, "Ümraniye bizim şampiyonluk maçlarımızdan biri. Yakaladığımız havayı devam ettirmek anlamında çok önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Benim takımım deplasmanda daha iyi oynuyor. Yine futbolun güzelliklerini sahaya yansıtıp kazanmak için sahaya çıkacağız. Umarım İstanbul'dan istediğimizi alarak döneriz. Bu bizim için çok önemli. Hedefimizde hiçbir sapma yok. Önümüzde 9 tane final maçı var. Rakiplerimiz birbiriyle oynayacak. Bu bizim için bir avantaj. Gazişehir her anlamda Süper Lig'i hak eden bir takım. Gazişehir şehri gerçekten Süper Lig'i çok özledi. Geçen yıl Erzurum'da yaptığımız gibi bu kez de mayıs ayında Gazişehir'le Süper Lig'e çıkacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.