"Türk pasaportu istiyorum"

"Türk pasaportu istiyorum"
Gaziantep'in Rumen teknik direktörü Sumudica, 1-0 galip tamamladıkları Denizlispor maçının ardından Türk pasaportu istediğini söyledi. Kendisini eleştirenlere cevap veren Marius Sumudica, Gaziantep’te ve Türkiye’de kalıcı olmak istediğini söyledi.

Denizlispor'dan iyi olduklarını belirten Sumudica, “Rakipten daha iyiydik. Daha fazla şans bulduk. Çift forvetle oynadık. Galibiyet için gelmiştik, kazandığımız için mutluyuz. Güray'ın golünün güzelliğini değil de rakip sahaya nasıl geçtiğimizi de söylemek gerekiyor. Biz göreve başladığımızda bizim küme düşeceğimizi söylüyordu.
Gaziantep'deki gazeteciler benim Romanya'ya gitmem gerektiğini ve kulübü batıracağımı söylüyordu. Futboldan hiç anlamıyor" ifadelerini kullandı.

"Uzun yıllar Türkiye'de çalışmak istiyorum"
Maçın ardından yaşanan gerginlik hakkında konuşan Rumen teknik adam, "Başkanımız büyük bir ameliyat geçirdi. Ona armağan ettim. Bu başka insanları rahatsız etti. Ben onlardan özür diliyorum. Ben burayı çok seviyorum, uzun yıllar Türkiye'de çalışmak istiyorum. Türk pasaportu istiyorum" dedi.

"Üç puanın bizi Süper Lig'de tutacağına inanıyorum"
Yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamaların ardından basın toplantısında da değerlendirmelerde bulunan Sumudica, "Rakibimize karşı açık bir futbol oynadık. Güçlü bir rakip olduğumuzu gösterdik. Deplasman olmasına rağmen hücum etmek için sahaya 2 forvetle çıktık. Rakibimizin sadece ceza sahası dışından çektiği bir şut var, o da direkten döndü. Bu üç puanın bizi Süper Lig'de tutacağına inanıyorum.
Pandemi dolayısıyla verilen aradan sonra hiçbir maçımızı kaybetmedik, 3 beraberlik, 1 galibiyet aldık. Bu da çok önemli bizim için. Hala önümüzde 4 maç var. Bu 4 maçtan maksimum puanlar almaya çalışacağız. Gaziantep, futbol oynamaya devam edecek. Takımımı motive etmeye çalışacağım. Tatilde değiliz. Kulübümüze mali açıdan yardım etmek için kalan maçları kazanmamız gerekiyor" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.