Vali Gül ve Başkan Şahin’den Sanpa’ya “normalleşme ziyareti”

Vali Gül ve Başkan Şahin’den Sanpa’ya “normalleşme ziyareti”
Gaziantep Valisi Davut Gül ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yeni normalleşme sürecinde firmaları gezmeye devam ediyorlar.

Gaziantep’in ekonomisinde ve üretiminde önemli rol oynayan Sanpa Gıda’yı ziyaret eden Gaziantep Valisi Davut Gül ve Gaziantep Büşükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yeni normalleşme adına aldıkları tedbirleri anlatırken, Sanpa Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Nacarkahya, Vali Gül ve Başkan Şahin’e tesisleri gezdirerek, Sanpa olarak aldıkları normalleşme sürecinde aldığı tedbirleri gösterdi.

OSB'YE ÖRNEK GÖSTERDİ

Gaziantep Valisi Davut Gül, Sanpa'nın tesislerinde alınan tedbirlerin tüm Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikalara örnek gösterilmesi gerektiğini belirterek; "OSB'deki firmaların kurallara uyduğunu gördükçe mutlu olduk. Ama özellikle Sanpa'nun bu konudaki ciddiyeti tüm organizeye örnek olacak tedbirler. Bu nedenle Sanpa Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Nacarkahya'ya korona virüs tedbirlerin nedeniyle teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

SANPA'NIN YENİ ÜRÜNLERİNE TAM NOT
Fresh ürünleriyle tüm Türkiye'nin pratik yemek için tercih ettiği ShipShak ürünleri; Gaziantep Valisi Davut Gül ve Başkan Fatma Şahin tarafından tam not aldı. Özellikle yöresel ürünlerini oldukça başarılı bulan heyet, Sanpa'nın yuvarlama, analıkızlı, katmer ve içli köftesini bildiklerini ama yeni çıkan fıstıklı peynirli şekerli böreğiyle, baklavalarının da tatlı anlamında güzel bir ürün olduğunun altını çizdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.