Hatay maçlarını Gaziantep’te oynayacak

Hatay maçlarını Gaziantep’te oynayacak
Süper Lig’de ilk sezonuna merhaba diyecek olan Hatayspor, sahasının lige hazır olmamasından dolayı Başakşehir ile oynayacağı maçı Gaziantep Kalyon Stadyumu’nda oynama kararı aldı.

Tarihinde ilk defa süper ligde mücadele edecek olan Hatayspor, kendi evinde oynaması gereken Başakşehir maçını Kalyon stadyumunda oynayacak.
Hatay yeni stadyumunun henüz hazır olmaması ve eski stadyumunun ise kriterlere uygun olmadığı gerekçesiyle sezonun ilk maçını Gaziantep Kalyon Stadyumunda oynayacak.
Hatayspor yönetiminin önce adana ve sonrada Mersin’de ilk hafta maçını oynama talebi karşısında her iki ilin Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri tarafından stadyumlarının hazır olmadığı belirtildi. Bunun üzerine Bordo – Beyazlı ekip, sezonun ilk hafta kendi sahasında oynayacağı Başakşehir maçını oynamak için Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne müracaat ettiği ve resmi presödörlerin yerine getirilmesi durumunda sadece 1 maçlık Kalyon stadyumunda oynanmasına onay verildiği öğrenildi.
Hatayspor süper ligin ilk haftasının kapanış maçını Başakşehir ile 14 Eylül Pazartesi günü saat 20.00’de Kalyon Stadyumunda oynayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.