Son viraja girildi!

Son viraja girildi!
Son viraja girildi!

Spor Toto 1. Lig'de bitime 5 maç kala Gazişehir Gaziantep başta olmak üzere bir çok takım Süper Lig hayali kurmaya başladı. Ligin zirvesinde yer alan takımlar kalan 5 maçta hedefe kilitlenirken temsilcimiz Gazişehir Gaziantep, bu hafta oynayacağı Boluspor maçıyla birlikte son 5 viraja girmiş olacak. Aradaki puan farkının kapanmasını bekleyen Gazişehir, Bolu'dan üç puanla dönerek rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.

Süper Lig biletini almak isteyen takımlar arasında kıyasıya mücadele kaldığı yerden başladı. Spor Toto 1. ligde heyecan her hafta artarken takımlar ise kıyasıya mücadele ediyorlar. Gerek Play-Off mücadelesi gerekse şampiyonluk mücadelesi sürerken temsilcimiz Gazişehir Gaziantep, ilk iki hedefine ulaşmak istiyor. Ligde kalan 5 maç öncesinde 52 puanla 4. sırada yer alan Kırmızı-Siyahlı takım, Boluspor deplasmanından üç puanla dönerek rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek. Ligde 61 puanla lider olan Gençlerbirliği ve 59 puanla ikinci sırada yer alan Denizlispor ile arasındaki 7 puanlık farkı kapatmak isteyen Gazişehir Gaziantep, Boluspor engelini üç puanla geçerek rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.

KALAN MAÇLAR Ligde son 5 haftaya girilirken ilk 6'da yer alan takımların maçlarını büyüteç altına aldık. Boluspor karşılaşmasıyla birlikte son 5 haftaya girecek olan Gazişehir Gaziantep rakiplerine göre daha rahat gözüküyor. İşte Gazişehir ve rakiplerinin ligde kalan maçları.

GENÇLERBİRLİĞİ (61 PUAN)
İstanbulspor, Karabükspor (D), Denizlispor, Gazişehir Gaziantep (D), Adana Demirspor

DENİZLİSPOR (59 PUAN)
Giresunspor (D), Balıkesirspor, Gençlerbirliği (D), Karabükspor, İstanbulspor (D)

HATAYSPOR (54 PUAN)
Altay (D), Adanaspor, Boluspor (D), Giresunspor, Balıkesirspor (D)

GAZİŞEHİR GAZİANTEP (52 PUAN)
Boluspor (D), Giresunspor, Balıkesirspor (D), Gençlerbirliği, Karabükspor (D)

OSMANLISPOR (51PUAN)
Elazığspor (D), Ümraniyespor, Afyonspor, Altay (D), Adanaspor (D)

ÜMRANİYESPOR (49 PUAN)
Eskişehirspor, Osmanlıspor (D), Elazığspor, (D), İstanbulspor, Afyonspor (D)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.