Büyükşehir'de Ali Aslan pasta ile uğurlandı

Büyükşehir'de Ali Aslan pasta ile uğurlandı
Büyükşehir'de Ali Aslan pasta ile uğurlandı

Tüm ısırarlara rağmen kararından dönmeyen Ali Aslan'ı doğum gününde Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Başkanvekili Osman Toprak, Genel Sekreter Sezer Cihan, doğum günü pastasıyla uğurlandı. Belediye Başkanı Şahin, burada her zaman bir görevi olduğunu ifade ederek, hüzünlü bir şekilde veda ettiler.

ASLAN "HUZURLUYUM MUTLUYUM"

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığını başarılı bir şekilde yürüten Ali Aslan Başkan Fatma Şahin'in yeniden seçilmesinin ardından istifasını verdi. Aslan Büyükşehir Belediyesinde aile ortamı içersinde başarılı bir dönem geçirmenin huzrunu yaşıyorum. Çalıştığım süre içersinde aile ortamımızda Gaziantep'e ekip olarak başarılı hizmetler yaptığımıza inanıyorum. Kariyer planlamamda seçim sonrası görevimden istifa konusunda kararımı vermişti. Değerli başkanım çok ısrar etti. Kendisiyle şerefle çalışmanın huzru içersindeyim. Biz ekip olarak bir aile olduk. Bu aile birlikteliği herzaman devam edecektir. Saygı değer başkanımın bu kapının herzaman bize açık olacağını söylemesi beni ziyadesiyle mutlu etmiştir. Görevimi yaptığımın mutlulugu ve huzuru içersinde istifamı verdim. İki ay izinliyim dinlenmeye ihtiyacım var ondan sonra önümüzdeki dönem için kararımı vereceğim" dedi

Gaziantep'te sırasıyla Şehitkamil ve Şahinbey belediyelerinde önemli görevlerde bulunan Ali Aslan, 2014 yılından beri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı yapıyordu. Başarılı hizmetleriyle görev aldığı üç belediyeye damgasını vuran Aslan, kendi isteğiyle görevinden istifa etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ali Aslan'ın adlığı bu karardan dönmesi için defaten görüşme yaptı.

Aslan, böyle bir kararı çok önceden aldığını ifade ederek, " Sayın Başkanımız Fatma Şahin ile çok önemli proje ve hizmetlere imza attık. Seçimler öncesi görevi bırakma kararı almıştı. Seçimler sonrası kararımı amirlerime ilettim. Görevde kalmam için yapılan ısrar ve telkinlerden onur duydum. Bugün itibariyle fiziki görevden ayrılmış olabilirim ama ben, her zaman Gaziantep'e hizmet edeceğim. Hiçbir zaman görevden kaçmayacağım. Kendim için ve ailem için böyle bir karar aldım. Allah inşallah mahcup etmez" dedi.

Genel Sekreter Sezer Cihan, Ali Aslan'ın istifasından dolayı büyük üzüntü duyduğunu belirterek, şunları söyledİ." Çok uyumlu çok başarılı bir 5 yıl birlikte görev yaptık. Ali Aslan bugüne kadar çalıştığım en iyi Genel Sekreter Yardımcıları'ndan biriydi. O'nun yokluğunu hissedeceğiz. Abi kardeş gibi çalıştık. Keşke böyle bir karar almasaydı. Bize aldığı karara saygı duymak düşüyor. Yeni hayatından da en az buradaki gibi başarılı olacağına inanıyorum. Onunla çalışmaktan mutluluk duydum. Ali Aslan dediğinde ben ancak şunu diyebilirim. O, adam gibi adam. İyi ki onunla mesai arkadaşlığı yapmışım"

İnşaat Mühendisi Ali Arslan, 22 yıllık belediyecilik geçmişinden sonra dün itibariyle belediyeclik görevine noktayı koydu. Ankara'da önemli bir bakanlıkta üst düzey görev teklifi alan Aslan henüz kararını vermedi. İki ay dinlenmeye ve ailesine zaman ayırmaya karar veren Ali Aslan, kararını bilahare vereceği öğrenildi.

Evli ve iki çocuk babası olan Ali Aslan, Gaziantep Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Fakültesi'nden mezun oldu. 22 Yıldır belediyecilikte çeşitli görevlerde bulunduktan sonra 1 Nisan 2019 tarihi itibarıyla Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik görevinden istifa etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.