GAZİŞEHİR'e GALİBİYET YETİYOR

GAZİŞEHİR'e GALİBİYET YETİYOR
GAZİŞEHİR'e GALİBİYET YETİYOR

Spor Toto 1. Lig'de bitime 2 maç kala Gazişehir Gaziantep başta olmak üzere bir çok takım Süper Lig hayali kurmaya başladı. Ligin zirvesinde yer alan takımlar kalan 2 maçta hedefe kilitlenirken temsilcimiz Gazişehir Gaziantep, bu hafta oynayacağı Gençlerbirliği maçıyla birlikte Play-Off'u garantilemiş olacak. Bu sezon Süper Lig hedefine ulaşmak isteyen Kırmızı-Siyahlı takıma sadece bir galibiyet yeterli olacak.

Süper Lig biletini almak isteyen takımlar arasında kıyasıya mücadele kaldığı yerden devam ediyor. Spor Toto 1. ligde heyecan her hafta artarken takımlar ise kıyasıya mücadele ediyorlar. Gerek Play-Off mücadelesi gerekse şampiyonluk mücadelesi sürerken temsilcimiz Gazişehir Gaziantep, Play-Off grubunda yer alarak Süper Lige çıkmak istiyor.
Ligde kalan 2 maç öncesinde 56 puanla 4. sırada yer alan Kırmızı-Siyahlı takım, Balıkesirspor deplasmanından üç puanla dönerek Play-Off yolunda önemli bir adım attı. Bu hafta Gençlerbirliği karşısına rahat çıkmayı hedefleyen Gazişehir Gaziantep, bir galibiyetle Play-Off garantilemiş olacak. Son haftaya rahat girmek isteyen Gazişehir, Süper Lig hedefine ulaşmayı hedefliyor. Ligde 67 puanla lider olan Gençlerbirliği ve 66 puanla ikinci sırada yer alan Denizlispor ilk ikiyi garantilemiş gibi gözükürken alt sıralardaki takımlar ise Play-Off mücadelesini sürdürüyor.

GENÇLERBİRLİĞİ (67 PUAN)
Gazişehir Gaziantep (D), Adana Demirspor

DENİZLİSPOR (66 PUAN)
Karabükspor, İstanbulspor (D)

HATAYSPOR (61 PUAN)
Giresunspor, Balıkesirspor (D)

GAZİŞEHİR GAZİANTEP (56 PUAN)
Gençlerbirliği, Karabükspor (D)

OSMANLISPOR (56 PUAN)
Altay (D), Adanaspor (D)

ALTINORDU (54 PUAN)
Boluspor, Giresunspor (D)

ADANA DEMİR (52 PUAN)
Balıkesirspor, Gençlerbirliği (D)

ÜMRANİYESPOR (52 PUAN)
İstanbulspor, Afyonspor (D)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.