GALATASARAY DÜŞÜNSÜN

GALATASARAY DÜŞÜNSÜN
Süper Ligin 11. haftasında Galatasaray ile karşılaşacak olan Gaziantep Futbol Kulübü’nde moraller üst seviyede. Rakip Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid’e 6-0 mağlup olarak büyük üzüntü içerisine girerken Gaziantep FK’da ise son haftalarda alınan galibiyet ve beraberlikler moralleri iyice artırdı. Kırmızı-Siyahlı takım, Galatasaray maçına işte böyle hazırlanıyor.

Cumartesi günü kendi sahasında Galatasaray ile karşılaşacak olan Gaziantep Futbol Kulübü, neşeli bir ortamda çalışıyor. Zorlu maç öncesinde morallerin tavan yaptığı kırmızı-siyahlı takımda oyuncular eğlenceli bir çalışma yapıyorlar. Teknik Direktör Marius Sumudica yönetiminde çalışmalarını sürdüren Gaziantep FK’da morallerin yüksek olduğu görülüyor.
Teknik Direktör Marius Sumudica, takımını zorlu Galatasaray maçına hazırlarken bir yandan da oyuncularına moral aşılıyor. Son oynanan Ankaragücü karşılaşmasından alınan üç puanın verdiği yüksek moralle bu maça hazırlanan Kırmızı-Siyahlı takımın dünkü antrenmanı görülmeye değerdi. Futbolcuların birbirleriyle arasındaki bağın güçlenmesi adına gerçekleştirilen eğlenceli antrenmanda morallerin adeta tavan yaptığı görüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.