Oto Yıkama Makinası

Oto Yıkama Makinası
Oto Yıkama Makinası

Oto yıkama makinası günlük hayatta sıkça karşılaşılan ve kullanılan bir temizlik aracıdır. Hayatın yoğun akışı ile birlikte sürekli dışarıda olan araçların devamlı olarak kolay bir şekilde kirlendiği ve sağlık açısından tehlike oluşturduğu gözlemlenmektedir. Devamlı olarak kirlenmesi ve bu durumun tehlike oluşturmasından kaynaklı olarak da araç üzerinde oluşan kirlerin daha zor ve işlem gerektiren kirler olduğu bilinmektedir.

Daha çok kuvvet uygulanarak temizliğin sağlanacağı araçların temizliğinde kullanılan oto yıkama makineleri basınçlı ve köpüklü su ile üstün bir temizlik hizmeti sunmaktadır. Araçların tüm kirlerinin kola bir şekilde arınarak aracın yeni bir görüntüye kavuşmasını sağlayan bu makinelere https://www.sanayiden.com/makineler adresinden ulaşarak birçok çeşidi görüntülemek mümkündür.

Oto Yıkama Makinası Nasıl Kullanılır?

Oto yıkama makinesi araçların daha hijyenik bir hale gelerek yeni ve eşsiz bir görüntüye kavuşmasını sağlayan temizlik araçlarıdır. Araçların eşsiz görüntüsüne kavuşmasını sağlayacak olan bu araçlar motor ile birlikte yüksek basınç sağlayarak derinlemesine temizlik sağlamaktadır. Suyun daha hızlı ve tazyikli akarak kirlerin tutunduğu yüzeyden çıkmasını sağlamaktadır.

Bu makineler şebeke suyunun motor kuvveti ile yüksek basınç oluşturması sonucunda yüzeylerdeki kirlerin tutundukları yüzeyden çıkmasını sağlamak mekanizması ile çalışmaktadır. Makinelerin kullanım aşamasında ilk olarak köpük kullanılıp kullanılmayacağına karar verilerek köpük uygulamasının açılması gerekmektedir. Daha sonrasında ise hortum tabancası ile istenilen yüzeye doğru tazyikli suyun tutulması gerekmektedir.

Oto Yıkama Makinası Çeşitleri Nelerdir?

Oto yıkama makinesi birbirinden farklı sistem ve işleyişe sahip birçok çeşitte piyasaya sunulmuştur. Genel olarak büyük şirket ve iş yerlerinin tercih ettiği bu makinelerin birçok çeşidi olmakla birlikte en çok tercih edilen ve satın alınan çeşitleri su şekilde sıralanabilmektedir:

Yüksek basınç sağlayan sıcak soğuk modundaki yıkama makineleri

Köpük püskürtme tankları

Paralı ya da jetonlu çalışma sistemine sahip self servis köpük püskürtme makineleri

Paralı ya da jetonlu çalışma sistemine sahip basınçlı yıkama makineleri

Paralı ya da jetonlu çalışma sistemine sahip süpürgeler

Hava kompresör sistemleri gibi seçenekleri mevcut olarak bulunmaktadır.

https://www.sanayiden.com/temizlik-makinalari-makina-sanayi-sanayi-urunleri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.