"Yerel Kalkınmada Kadının Rolü" paneli

"Yerel Kalkınmada Kadının Rolü" paneli
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ile Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Gaziantep Temsilciliği tarafından, Yerel Kalkınmada Kadının Rolü Paneli gerçekleştirildi.

GSO Meclis Salonu'nda düzenlenen panele, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ayşen Ahi, KADEM Gaziantep Temsilcisi Sabiha Doğan, kadın girişimciler ile davetliler katıldı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin panelde yaptığı konuşmasında, kalkınmanın yerelde başladığını belirterek, “Bugün dünyada sürdürebilir kalkınma konuşuluyor. Kalkınma yolcuğu, kadınıyla erkeğiyle, yaşlısı genciyle toplumun bütün katmanlarıyla olur. Bu yolculukta birlikte yürümemiz gerekiyor. Bir kişiyi dahi geride bırakmamalıyız. Kapsayıcı ve kuşatıcı şekilde hedeflerimize ulaşabiliriz. Dünya'nın ilk 10 ekonomisi arasında olmak istiyoruz. Bunu biraz önce başkanımızın söylediği gşbi gücümüzü birleştirirsek başarabiliriz. Bunun için bu coğrafyada güçlü olmamız ve çok çalışmamız şart. Bu coğrafyada herkesin görevini çok iyi yapması lazım” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.