Başkan Şahin'den Gaziray ve Tugay müjdesi

Başkan Şahin'den Gaziray ve Tugay müjdesi
Başkan Şahin'den Gaziray ve Tugay müjdesi

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziray’ın en geç 1 yıl sonra 120 bin kişiyi taşıyacağını ve Tugay'ın son imzasının geçen hafta atıldığını açıkladı.

Uluslararası GastroAntep Hasat Günleri Tanıtım Toplantısı’nda konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziray Projesi ve Tugay ile ilgili önemli bilgiler verdi. Şahin, “Bizim çözüm makamıyız. Çözüm üretmeye devam edeceğiz. Niyet hayır olunca da akıbet hayır oluyor. Olmayacak şeyler oluyor. Gaziray en geç 1 yıl sonra 120 bin kişiyi taşıyacak. Tugay'ın son imzası geçen hafta atıldı. Bunlar olağanüstü zor şeylerdi; ama gayret edince rabbim de yardım ediyor” dedi.

GÜZELBEY, YENİ İMAR UYGULAMASINI ANLATTI

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mimar Erdem Güzelbey ise yeni imar uygulaması ile ilgili bilgiler verdi.

Güzelbey’in açıklamaları şöyle: "Şehrin konut ihtiyacıyla ilgili bir çalışma yaptık. Tecrübeli insanlardan da bir rapor aldık. Mütahitler Derneği ile beraber hareket ettik. Arsa fiyatlarını nasıl daha aşağı tatarak insanlara konut edinmesini sağlarız diye bir yol haritası belirliyoruz. Bunu için de hasılat paylaşım yöntemini tercih edeceğiz. Bunla ilgili çalışmalarımız hazırlanmış vaziyette. Mütahitler ile birlikte, matahitlerin direkt arsa sahibi olup hemen inşaata başlamaları yolunda bir yöntem izliyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.