GAZİANTEP FK’DA PLANLAR ALT-ÜST

GAZİANTEP FK’DA PLANLAR ALT-ÜST
12 Hziran’da başlayacak olan Süper Lig öncesinde hazırlıklarını sürdüren Gaziantep Futbol Kulübü’nde ikinci Covid-19 testinde bir personelin testinin pozitif çıkması tüm planları alt üst etti. Takım 6 günden buyana antrenman yapamazken Salı günü yeniden Covid-19 testi yapılacak.

Teknik Direktör Marius Sumudica yönetiminde çalışmalarını sürdüren ve 6 günden buyana antrenman yapamayan Gaziantep Futbol Kulübü’nde bir personelin testinin pozitif çıkması nedeniyle antrenmanlar iptal edildi. Futbolcularda önlem alınırken şimdi gözler Salı günü yapılacak olan Covid-19 testine çevrildi.
KİMDE POZİTİF ÇIKTI
Gaziantep Futbol Kulübü’nün ilk yapılan koronavirüs testinde teknik heyetin, futbolcuların ve personelin tamamının testi negatif çıkmıştı. Ancak ikinci Covid-19 testi yapılan Kırmızı-Siyahlı takımda futbolculara yakın olan bir personelin testi pozitif çıkınca antrenmanlar iptal edildi. Gaziantep Futbol Kulübü’nde futbolcularla temas halinde olan bir personelin testi pozitif çıkınca teknik direktör Sumudica ise antrenmanları iptal etti.
BUNDAN SONRA NE OLACAK?
Gaziantep Futbol Kulübü’nde antrenmanlar iptal edilirken salı günü yeniden Covid-19 testi yapılacak. Teknik heyet, futbolcular ve çalışan tüm personele test yapılacak. Perşembe günü yapıldığından dolayı yumurtlama dönemini öngören sağlık ekibi, yeni testlerin salı günü yapılmasına karar verdi. Bu testler sonucunda Gaziantep Futbol Kulübü’nün planı yeniden yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.