DÖRT DÖRTLÜK GAZİŞEHİR!

DÖRT DÖRTLÜK GAZİŞEHİR!
DÖRT DÖRTLÜK GAZİŞEHİR!

Spor Toto 1.Lig'de zorlu maçta Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü, Afjet Afyonspor'u Gökhan Alsan'ın penaltı golüyle 1-0 mağlup ederek dörtte dört yaptı. Galibiyet serisine devam eden Gazişehir Gaziantep, şampiyonluk yolunda önemli bir adım attı. Bu sonuçla Gazişehir Gaziantep puanını 48'e çıkarırken, ligde zor günler geçiren Afyon ekibi ise 25 puanda kaldı.

ÜST ÜSTE 4. GALİBİYET
Spor Toto 1. Lig'de şampiyonluk hedefleyen takımlardan Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü, üst üste dördüncü galibiyetini aldı. 24. haftada Osmanlıspor galibiyetiyle başlayan çıkışını kendi sahasında Elazığspor'u yenerek devam ettiren Gazişehir Gaziantep, Ümraniyespor'u deplasmanda mağlup etti. Son olarak Afyonspor'u mağlup eden Kırmızı-Siyahlı takım dörtte dört yaparak yükselişini sürdürdü.
PUAN FARKI KAPANIYOR
İlk ikiye girerek Süper Lige çıkmak isteyen Gazişehir Gaziantep Futbol takımı, ilk ikide yer alan ve 55 puanı bulunan Denizlispor ile Gençlerbirliği'yle arasındaki puan farkını 7'e indirdi. 48 puanla 5. sırada bulunan Gazişehir Gaziantep, 55 puanla lider olan Denizlispor arasındaki puan farkını düşürürken kalan 7 maça ise final maçı olarak bakıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.