Günay Güvenç'ten çarpıcı açıklamalar

Günay Güvenç'ten çarpıcı açıklamalar
Günay Güvenç'ten çarpıcı açıklamalar

Gazişehir Gaziantep'in file bekçisi Günay Güvenç'ten Beşiktaş itirafı geldi. Günay, sezon öncesi eski takımı Beşiktaş'tan transfer teklifi aldığını ve siyah-beyazlı yöneticilerle görüştüğünü ifade etti.

Günay Güvenç, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. İşte detaylar...

Giresunspor galibiyetini değerlendirerek sözlerine başlayan Günay Güvenç, "Giresunspor zor bir deplasman. Kazandığımız için mutluyuz" dedi.

Gazişehir Gaziantep tercihinden bahseden Günay, "Kariyerimde birçok kararı oynamak için verdim. Kaleci oynayarak gelişiyor. Gazişehir Kulübü'nü de bundan dolayı tercih ettim. Oynadığım sürece daha mutlu olacağım" ifadelerini kullandı.

'1. Lig'de hiçbir maç savaşmadan kazanılmıyor'

Süper Lig ve 1. Lig arasındaki farkları anlatan Günay Güvenç, "Beşiktaş'ta 3 sezon oynadım ve şampiyonluk yaşadım. Süper Lig ve 1. Lig arasında çok fazla fark yok, nüanslar çok önemli. 1. Lig'de hiçbir maç savaşmadan kazanılmıyor. Mücadele ve hırs önemli" diye konuştu.

Mehmet Altıparmak sözleri...

Teknik direktör Mehmet Altıparmak'la çıkış yakaladıklarını ifade eden Günay, "Lige iyi bir başlangıç yaptık fakat sonrasında istediğimiz skorlar olmadı. Sezon başı ve ikinci devre zor olur. Biz bu durumu atlatmak istedik. Mehmet Hoca geldi, seri yakaladık. Havalimanı'nda bile galibiyete odaklanmamız lazım. Çok çalışıyoruz. Bu ligi çok iyi bilen bir hocamız var. Daha çok kendimize bakıyoruz, kendi futbolumuzu oynamaya çalışıyoruz. 27 yaşındayım, hedeflerim var. Geleceğe yönelik planlar zaman zaman tutmuyor. Maç maç ve sezon sezon düşünüyorum. İleride beni nereye götürür performansım bu benim elimde. İstikrar yakalamak önemli. Hedefim de Türkiye'de sayılı kaleciler arasında olmak" şeklinde konuştu.

'Sezon öncesi teklif geldi'

Sezon öncesi eski takımı Beşiktaş'tan transfer teklifi aldığını ve Siyah Beyazlı yöneticilerle görüştüğünü belirten Günay Güvenç, Karius hakkında da konuştu.

Günay sözlerini şu şekilde tamamladı:

Karius ile aynı altyapıda oynadık. 2002 yılında birlikteydik. Liverpool'dan Beşiktaş'a geldi. Biraz zamana ihtiyacı var. Karius adaptasyon sorunu yaşayabilir. Bazen isimli kaleci gelir tutmaz, isimsiz kaleci gelir tutar. Bunun yorumunu şu anda yapamam. Beşiktaş'ta 3 güzel senem geçti. Sezon öncesi Beşiktaş'tan teklif geldi ve görüşmem oldu. Bazı şeyler uymadı, bu transfer gerçekleşmedi. Şu anda Gazişehir'deyim, takımım için çalışıyorum"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.