Gazişehir kritik viraja girecek

Gazişehir kritik viraja girecek
Gazişehir kritik viraja girecek

Spor Toto 1. Lig'de son 9 haftaya girilirken zirve yarışında kazan kaynamaya başladı. Ateş çemberinin içerisinde olan takımlar son haftalarda ilk ikiye girebilmek adına mücadele edecekler. İşte bunlardan birisi de Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü. Ligin bitmesine 9 maç kala 42 puanla 6. sırada yer alan Gazişehir Gaziantep'in bu hedefe ulaşmak istediği görülüyor.

Son oynadığı iki maçı kazanarak ligdeki çıkışını devam ettiren Gazişehir Gaziantep için 9 kritik viraj bulunuyor. Ümraniyespor karşılaşmasıyla başlayacak olan bu virajları kazasız atlatmak isteyen Kırmızı-Siyahlı takım, ilk iki hedefine ulaşmak istiyor.

Spor Toto 1. Lig'in ikinci yarısında oynadığı 8 maçta 3 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 2 beraberlik alarak 11 puan toplayabilen Gazişehir Gaziantep, son iki haftada aldığı iki galibiyetle tekrar yükselişe geçen taraf oldu. Bu süreçte rakip filelere 10 gol atan Gazişehir, kalesinde ise sadece 8 gol gördü.Osmanlıspor galibiyet ve Elazığspor'dan alınan üç puanla birlikte ligde 42 puana uluşan Gazişehir, rakipleriyle arasındaki puan farkını azda olsa kapattı.

Ligde son 9 haftaya girilirken sırasıyla Ümraniyespor (D), Afjet Afyonspor, Altay (D), Adanaspor, Boluspor (D), Giresunspor, Balıkesirspor (D), Gençlerbirliği ve Karabükspor (D) ile oynayacak olan Gazişehir Gaziantep, bu maçları en az hasarla kapatıp, rakiplerinin durumununa göre direkt yada play-off'tan Süper Lig hedefine ulaşmaya çalışacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.