GAZİANTEP FK BAŞKANINI ARIYOR!

GAZİANTEP FK BAŞKANINI ARIYOR!
OLAY SPOR’un önceki gün gündeme getirdiği yeni Kulüp Başkanının kim olacağı tartışması Gaziantep Futbol Kulübü’ne yeni bir boyut kazandırdı.

Haluk Kalyoncu isminin gündeme geldiği Kırmızı-Siyahlı camiada son sözü Vali Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Mehmet Büyükekşi söyleyecek. Bu üçlünün önümüzdeki günlerde bir araya gelerek toplantı yapacakları öğrenildi.

HALUK KALYONCU GÜNDEM OLDU
Gaziantep’te sporun gündemini belirleyen OLAY SPOR’un geçtiğimiz günlerde manşete taşıdığı Haluk Kalyoncu ismi gündem oldu. Gaziantep Futbol Kulübü’nün daha önceki yönetiminde yer alan Kalyoncu’nun ismi başkanlık için geçerken Kalyoncu ise, “Benim Gaziantep Futbol Kulübü’ne desteğim her zaman devam ediyor. Bundan sonrada devam edecek. Şu anda başkanlık düşünmüyorum” dediği öğrenildi.
ÖNCELİK BÜYÜKEKŞİ’NİN
Gaziantep Futbol Kulübü’nde sezon sonu görevi bırakacağını açıklayan Kulüp Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin durumu önümüzdeki günlerde netleşecek. Büyükekşi, Spor Müdürümüz Mustafa Teke ile yaptığı görüşmede, Vali Davut Gül ile yapacağı görüşme sonrasında kararını vereceğini söyledi. Mehmet Büyükekşi’nin önümüzdeki günlerde Vali Davut Gül ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile görüşeceği öğrenildi.
YENİ SEZON PLANLARI YAPILIYOR
OLAY TV canlı yayına katılan Gaziantep Futbol Kulübü Asbaşkanı Müslüm Özmen ise yönetim olarak gelecek sezonun planlarını yapmaya başladıklarını söyledi. Müslüm Özmen, bayrak yarışını yarış devam ederken teslim edeceklerini belirterek, “Bayrak yarışı yarış devam ederken teslim etmeliyiz. Biz yeni sezon için transfer görüşmeleri yapıyoruz. Elimizden geldiğinde bu takımın haklarını korumaya çalışacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.