DENİS ALİBEC BİLMECESİ!

DENİS ALİBEC BİLMECESİ!
Tam iki yıldan buyana Gaziantep Futbol Kulübü’nün renklerine bağlamaya çalıştığı Rumen futbolcu Denis Alibec’in Kayserispor ile anlaşması tüm spor kamuoyunu şaşırttı. Teknik Direktör Sumudica’nın ısrarla istediği Alibec’in Kayserispor’a hemde daha az paraya tercih ettiği ileri sürülürken buraya neden gelmediği tartışma konusu oldu.

SUMUDİCA İDDİAYA BİLE GİRDİ
Gaziantep Futbol Kulübü Teknik direktörü Marius Sumudica’nın “Buraya gelsin 12 golden daha az gol atarsa bu görevi bırakırım” dediği Rumen futbolcu Denis Alibec, Kayserispor’a gitti. Gaziantep’in uzun süre görüşme yaptığı Rumen milli takımının başarılı oyuncusu, vatandaşı Sumudica devreye girmesine rağmen buraya gelmedi.

GAZİANTEP FK 1 MİLYON 600 BİN EURO VERDİ AMA
Kayserispor ile anlaşma sağlayan ve ligin kalan maçlarında Kayserispor forması taşıyacak olan Denis Alibec’e Gaziantep FK yönetiminin 1 milyon 600 bin Euro önerdiği ancak buna rağmen teklifi kabul etmediği iddia edildi. Ancak, Kayserispor’un ise bu oyuncusu 1 milyon 200 bin Euro’ya transfer ettiği öğrenilirken aradaki 400 bin Euro farka rağmen buraya neden gelmediği tartışma konusu oldu.

KAYSERİ TAKSİTLE ÖDEYECEK, GAZİANTEP PEŞİN VERDİ
Rumen futbolcuya 800 bin Euro, kulübü Astra Giurgiu’ya da 800 bin Euro öneren Gaziantep Futbol Kulübü’nün bu teklifinin neden kabul edilmediği ve kimlerin bu transfere engel olduğu merak konusu oldu. Bu paraları peşin ödemeyi dahi kabul eden Gaziantep FK’nın teklifini geri çeviren Astra Giurgiu kulübü ile futbolcu Denis Alibec, Kayserispor ile 1 milyon 200 bin Euro’ya anlaştı. Üstelik bu paranın ise peşin değil, taksitle ödenmesi konusunda tarafların anlaşma sağladığı gelen bilgiler arasında.

ALİBEC TRANSFERİNE KİM ENGEL OLDU?
Gaziantep Futbol Kulübü yöneticilerinin ve Teknik Direktör Marius Sumudica’nın iki yıldan buyana renklerine bağlamak istediği Denis Alibec transferi gerçekleşmezken transfere kimin engel olduğu merak ediliyor. Kayseispor’un verdiği 1 milyon 200 bin Euro ile Gaziantep FK’nın verdiği 1 milyon 600 bin Euro olmasına rağmen transferin gerçekleşmemesi kafaları karıştırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.