Vali Davut Gül meydan okudu

Vali Davut Gül meydan okudu
Vali Davut Gül meydan okudu

Sosyal medya üzerinden eleştiri yapan MHP eski Milletvekili şimdiki İYİ Parti Milletvekili Ümit Özdağ’a Gaziantep Valisi Davut Gül çok sert yanıt verdi.

Gaziantep Valisi Davut Gül, 5. OSB’deki 300 fabrika açılışa ilgili İyi Parti Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ’a hodri meydan dedi. Vali Gül, twitine yanıt veren Ümit Özdağ’a, “Siz tek başınıza 5. OSB’nin yolunu bulamazsınız, haber verirseniz bir rehber eşliğinde tek tek gezdirelim” çağrısı yaptı.

Vali Gül, dün yapılan 5. OSB gezisinin ardından, sosyal medya hesabından “Gaziantepli sanayicinin alın teri, göz nuru 5. OSB’nin varlığını ispatlamak için ulusal ve yerel basınla birlikte gezdik. Tartışma devam ederse, 300 fabrikanın sahiplerini size misafirliğe göndereceğiz. Güzel haberlerle mutlu olun! Lütfen” paylaşımı yaptı.

Özdağ inanmadı

Vali Gül’ün 5. OSB gezisi ile ilgili twitini alıntılayarak cevap veren İyi Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, “Sayın Valim son 2 yılda açılan 300 fabrikadan kaç tanesi Can Tuğsuz’un ifade ettiği gibi 45 yıldır çalışıyor? 5 saat değil, 25 saat gezseniz de bu sorunun cevabını vermeden gezi bitmez. Hala dürüst ve cesur işadamlarının olması sizi şaşırttı mı yoksa” paylaşımında bulundu.

5. OSB’nin yolunu bulamazsınız

Prof. Dr. Özdağ’ın bu sözlerine Vali Gül yanıt vermekte gecikmedi. Vali Gül, “Sayın vekilim, Gaziantepli firmalar arasında 80 yıllık olan da var! Fabrikaları açılışa biz önerdik. Köklü firmaların yeni fabrikalarının resmi açılışını yaptık. Siz tek başınıza 5. OSB’nin yolunu bulamazsınız, haber verirseniz bir rehber eşliğinde tek tek gezdirelim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.