FUTBOL VASAT, SKOR EH İŞTE..!

FUTBOL VASAT, SKOR EH İŞTE..!
FUTBOL VASAT, SKOR EH İŞTE..!

Haftalar sonra kaybeden Gazişehir, ilk iki şansını kaçırıp gözünü Play-Off'a çevirdi. Bolu maçı geride kaldı ama, her maç final, her maç çok zor. İşte bunlardan birisi Giresunspor maçı. Üstelik maçtan iki gün önce Erkan Sözeri geldi rakibin başına. Bu Gazişehir için dezavantaj olsa gerek. Erkan hoca, burayı çok iyi tanıyor, Giresunspor'u kurtarma adına çaba gösterecek. Kaderin cilvesi diyerek bizlerde maçı beklemeye başladık. Karşılaşma öncesinde Mehmet hoca kadroda büyük bir revizyona giderek, kaybeden takım bozulur misali. Oğulcan, Uğur Arslan kulübede, Mehmet Erdem tribünde. Yalçın, Del Valle, Kenan ve Mücahit sürprizi var bu hafta. Mehmet Altıparmak ne hesap yapmış derken Giresunspor yeni hocasıyla sahada. Gazişehir Gaziantep az sayıdaki taraftarının desteğiyle kazanmak istiyor. Kazanıp Play-Off'u hemen hemen garantilemek istiyor. Maça iyi başlayan, rakip kalede etkili olan ve bu takımı yenmeyeni dövüyorlar söylemini gerçeğe çevirecek bir görüntü sergileyen Gazişehir oldu ilk 15 dakika. Rakip kaleye üst üste ataklar gerçekleştiren Gazişehir, aradığı golü bulamayınca Giresun takımı da çabuk toparlandı. Erkan hocanın etkisi ve müdahalesiyle Giresun kendine geldi. Eh.. Erkan hocadaki bu hırsı, isteği ve heyecanı anlamak mümkün gibi. Çünkü, eski takımına karşı mücadele ediyor ve yeni takımını ligde bırakmak istiyor. Gayet doğal'¦
Tabi, Gazişehir aradığı golü bulamayınca rakip kendine geldi ve baskı kurmaya başladı. Savunmada açıklar veren ev sahibi kalesinde golü görünce herkes "Neler oluyor, bu sezonda mı" demekten kendini alamadı. Tabi, konuk takımın üstün futbolu ve Gazişehir'de bazı oyuncuların yetersiz kalışı sadece 11'i tamamlar gibiydi. İlk 45 böyle tamamlanıp ikinci yarıya "SÖZ" vererek başlayan Gazişehirli oyuncular gol ararken bu kez ikinci golü gördü kalesinde. Üst üste iki değişiklik yapan Mehmet Altıparmak'ın saha kenarından çabası yetersiz kalsada hakeminde yardımıyla gelen penaltı ve umutların yeniden yeşerdiği görüldü. Haftalardır penaltı golleri olmasa işimiz Allah'a kalacak. Neyse Gökhan penaltıyı gole çevirdi. Daha sonra rakip yere yatıp vakit geçirmek istediği dakikalarda Sow öyle bir rövaşata golü attı ki, sormayın gitsin. Ve beraberlik. Bu beraberlik iki takımında işine yaramayacak ama, birer puana razı oldular.
Fakat, bu oyunla, bu görüntüyle Play-Off'ta ne yapar Gazişehir derseniz? BİLMİYORUM'¦ Çünkü, Hatay'ın, Adana Demir'in, Osmanlıspor'un olacağı bu Play-Off'ta işimizin bir hayli zor olduğunu düşünüyorum. Bir puan iyi puan demekten kendimi alamıyorum. Çünkü, bu futbolla bu puanı almak mucize. Haftalardır böyle gidiyor. Ama, Play-Off'ta ne yaparız bilemiyorum'¦ Çünkü, gol atamıyor bu takım. Pozisyon bulsada fırsata çeviremiyor bu takım.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.