Kararlı ve Güvenilir Kişiliği ile Ünlü Burçlar

Kararlı ve Güvenilir Kişiliği ile Ünlü Burçlar
Toprak elementi tarafından yönetilen Oğlak, Boğa ve Başak burcu özelliklerini inceleyelim

Astrolojide toprak burçları sağlam adımlarla hareket edip önemli kararlar almadan önce zamana ihtiyaç duyarlar. Bu davranışları da toprak burçlarını güvenilir ve kararlı olarak gösterir. Aşağıda toprak elementi tarafından yönetilen Oğlak, Boğa ve Başak burcu özelliklerini inceleyelim.

Oğlak Burcu Özellikleri

Geleceği detaylı bir şekilde planlama arzusu içerisinde olan oğlak burcu insanı bu özelliği yüzünden kuruntuya kapılıp depresyona girer. Oğlak burcu özellikleri oldukça dikkat çekicidir, oğlaklar sürekli işleriyle meşgul olduğundan dolayı insanlarla ilişki kurmakta zorlanır. Ancak hiçbir zaman kendisini yalnız hissetmez. Ciddi tavırları, tutucu olmaları ve güçlü iradeleri ile çevreleri tarafından tanınırlar.

Çalışkanlıkları ile çevresinin her zaman saygısını kazanır, aşırı derecede gelişmiş görev duygusuna sahiptirler. Oğlak burcu özellikleri arasında iki temel özellik dikkat çeker biri güvenilirlik diğeri ise dürüstlüktür. İnanılmaz derecede sır paylaşırlar, her ne kadar parasal konuda dikkatli davransalar da eli açık insanlardır. Geleneklere bağlılardır bu yüzden duygusal özgürlüğü anlamakta zorluk yaşarlar.

Çoğu zaman geleneklerine bağlı olduklarından dolayı karşısındakiler ile anlamsız ve gereksiz sürtüşmeler yaşarlar. Oğlak burcu özellikleri içerisinde dikkat çeken diğer bir detay ise somut konularla uğraşmayı sevmelidir. Özellikle doğa olaylarından örneklemeler yaparak işlerini bu şekilde başarılı bir ortamda sürdürürler.

Oğlak Burcu Kadınının Özellikleri

İsteklerine kavuşmak ve idealleri için yaşayan oğlak burcu kadını yaşamında gerçek aşk mantık süzgecinden geçer. Önyargılı olmaktan kesinlikle kendilerini alamazlar. Beraber olduğu insanın mükemmel olması için sürekli tenkit eder ve bu yüzden karşısındakini bezdirir. Aşkı ve yaşamı her zaman ciddiye alır romantizmde dahi gerçeklerden uzaklaşmaz.

Oğlak Burcu Erkeğinin Özellikleri

Her ne kadar ketum ve ciddi tavırları ile tanınsa da Oğlak erkeği yumuşak bir kalbe sahiptir. Dış görünüşünün altında duygusal ve çekingen insan vardır. Her zaman aklı başındadır ve güvenilirdir, çevresindeki her şeyi mantık çerçevesinde gözlemler. Sakin ve sade kişiliklerin yanı sıra aile kavramı hayatlarında önemli bir yer tutar. Aşırı kuşkucu insanlardır kolay inanmazlar.

Boğa Burcu Özellikleri

Boğalar yeteneklerinin yanı sıra maddecilikleri ile tanınırlar sahip olma duygusu onların yaşam gerçeğidir. Boğa burcu özellikleri arasında dikkat çeken güvenilir insanlar olmalarıdır. Yardımseverdirler ve yaşamları boyunca güven ararlar. Kendilerini asla riske atmazlar, sabırları karşısındakini çatlatacak boyuta ulaşabilir. Boğa burcu özellikleri arasında en belirgin olan sıcakkanlı olmalarıdır.

Ayrıca sürekli somut olan konularla uğraşmak isterler. Mal ve mülk edinme konusunda son derece beceriklidirler, finans ve yatırım konularına da ilgi duyarlar. Boğa burcu özellikleri gereği parayı rahat yaşama ulaşmak için bir araç olarak görür. Hayatta istediğini elde edene kadar hiçbir şekilde yönünü değiştirmez.

Boğa Burcu Kadınının Özellikleri

Fiziksel yapısı çok güçlü olan boğa burcu kadını aşkta aşırıya kaçar. Bu yüzden gerçek sevgiyi ararken her zaman yanlış evliliklere sürüklenir. Sessiz ve sakin bir yapısı vardır ama derin ve yoğun duygulara sahiptir. Mükemmel bir ses tonuna sahiptir ve sanata karşı inanılmaz bir eğilimleri vardır. Hem annelik hem de eş olmak onlara çok yakışır çünkü evi ile bütünleşen bir yapıya sahiptir. Mutfağa düşkün olmalarından dolayı günlerinin uzun bir zamanı mutfakta geçirirler. Kolay kolay her şeyden şikayet etmezler. İnsanların anlayamayacağı derecede güzelliğe ve uyuma karşı tutku içerisindedirler.

Boğa Burcu Erkeğinin Özellikleri

Ciddi ve sakin bir yapıya sahip olmalarından dolayı çok iyi bir aile reisidirler. Sabırlı, çözümleyici ve pratiktirler. Babalık özelliklerine doğuştan sahiptirler bu yüzden çevresindeki her çocuğa karşı aşırı derecede şefkatlidir. Köklerine son derece bağlıdır, bu yüzden yaşlı akrabalarının her türlü sorununa ilk koşan onlar olur. Yüksek standartlı ve konforlu bir yaşama kesinlikle hayır demezler, amaçları sevdiği insanlar ile birlikte dolu dolu anlar yaşamaktır.

Başak Burcu Özellikleri

Pratik ve çalışkan insanlar olan başak burcu özellikleri arasında en dikkat çeken zekalarını kendilerine yardımcı olan bir hizmetçi olarak görmelidir. Güvendikleri insana yardım etmeyi sever ama inanmadığı veya tembel olduğunu bildiği kişilere karşı ise her zaman soğuk davranır. Hayatları boyunca dinlenmeden ve yorulmadan çalışılır. Başak burcunun dinlenme şekli başkalarına yorucu gelebilir. Başak burcu özellikleri arasında belirgin olan detay ise hayatlarındaki ayrıntılar arasında boğulma riskleridir. Bu durumda dahi kendi yöntemlerini kullanarak yaptıkları işlerde gelişigüzel bir şeyler bulunacağına inanmazlar. Başak burcu özellikleri arasında dikkat çeken bir diğer durum ise kendilerini kullandırtmazlar.

Başak Burcu Kadınının Özellikleri

Başak burcu kadınının garip bir doğası vardır, az ya da çok kendisine yeten tavırlarla evliliğe her zaman tepki gösterirler. Seçici ve eleştirici tutuma sahiptirler ve aşkı sürekli kendinden uzaklaştırılır. Mükemmeli arayan bir kişiliğe sahiptirler bu yüzden seçtikleri eş onları fazlası ile hak eder. Bu durumun farkında olan başak burcu kadınının evliliğinde bu nedenden dolayı ayrılığa kesinlikle yer yoktur. Kusursuz bir annedirler, çocuklarının her konuda mükemmel olması için uğraşırlar. Zevkleri sade ve klasiktir, hedeflerini çok iyi seçerler ve başarı için hiçbir şekilde engel tanımazlar.

Başak Burcu Erkeğinin Özellikleri

Başak burcu erkeği hayatı her zaman sade ve doğal bakar samimi insanlardır ama onlarla yaşamak kolay değildir. Nedeni disiplin duygusu içerisinde yaşamalıdır, birlikte oldukları insanların yaşam düzenlerine de bu nedenden dolayı karışırlar. Aşk hayatlarında da zorluklar vardır çünkü sürekli denetleme duyguları yüzünden partnerleri ile aralarında sorunlar yaşanır. Hata yapmaktan korkan, temkinli insanlardır, mükemmel olmak için her olanağı sonuna kadar kullanırlar. Duygusal istekleri ve arzuları onlar için hep ön plandadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.