O MENEJERLERİ AÇIKLA!

O MENEJERLERİ AÇIKLA!
Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica’nın yaptığı her açıklama artık olay oluyor. Bu sezon küme düşmeme mücadelesi vereceklerini dile getiren Rumen teknik adam, Türk menejerleri zan altında bırakırken “Bana 50 bin Avro rüşvet teklif ettiler” dediği menejerlerin ise açıklanması isteniyor. Sumudica’nın menejerlerin isimlerini ve futbolcunun isminin açıklanması bekleniyor.

İŞTE OLAY AÇIKLAMA
Gaziantep Futbol Kulübü Teknik direktörü Marius Sumudica, transfer konularında çok dikkatli olunması gerektiğini vurgularken, yaşadığı bir hadiseyi aktardı. "Geçen hafta bir oyuncu önerildi. Türkiye'den iki menajer beni aradı. Bu futbolcuyu kabul etmem için menajerler bana 50 bin avro teklif etti." diyen Rumen çalıştırıcı, "Sadece iyi futbolcu olduğunu yönetime söylememi istediler. 'Çünkü son sözü sen söylüyorsun.' dediler. Benim için kolay olurdu. Geçen sene bu oyuncu sadece 1 gol attı. Ben onu buraya nasıl getiririm, bunun sorumluluğunu nasıl alırım?" ifadelerini kullandı.

MENEJERLER ZAN ALTINDA
Marius Sumudica’nın isim vermeden açıkladığı menejerlerin kim olduğu merak ediliyor. Kırmızı-Siyahlı takımda şu ana kadar yaptığı açıklamalarda gündem yaratan Rumen teknik direktör, “Yönetim bu işi bilmiyor. Küme düşmemeye oynayacağız. Transfer yapamadık. 14-15 futbolcu ile çalışıyoruz” açıklamalarından sonra Türkiye’deki futbolcu menejerlerini zan altında bıraktı. Menejerlerin bu açıklamalar sonrasında zor durumda kaldığı öğrenilirken Sumudica’nın menejerlerin ismini vermeleri istendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.