Karbon Peeling Kimlere Uygulanır?

Karbon Peeling Kimlere Uygulanır?
Cilt bakımı için yeni çıkan tedavi yöntemlerinden birisi olan karbon peeling cilt sıkılaştırma, gözenek küçültme gibi bakımlarda uygulanan lazer yöntemli ya da maskeden oluşan bir tedavidir.

Normal kömürün yüksek ısı sayesinde karbon haline getirilmesi ile aktif karbon oluşturulur ve bu maddenin de içinde bulunduğu maskeler peeling olarak kullanılır. Karbon peeling diğerlerine göre daha çok cilde nüfus etmesiyle bilinir. Bu sayede her gözeneğin içine girer ve porlara nüfus eder. Bu özelliği sayesinde de ciltte bulunan her lekenin giderilmesine ve temizlenmesine yardımcı olur.

Cilt bakımı için yeni çıkan tedavi yöntemlerinden birisi olan karbon peeling cilt sıkılaştırma, gözenek küçültme gibi bakımlarda uygulanan lazer yöntemli ya da maskeden oluşan bir tedavidir. Cildi yenileyen ve oldukça güzelleşmesini sağlayan aktif karbonun kullanıldığı özel tedavilerdendir. Ciltte oluşan lekeler de de oldukça etkili olan bu yöntem daha çok cildi koyu renkli olan kişilerde kullanılır.

Karbon Peeling Fiyatları

Lazerle kimyasal ürünlerin yüze uygulanmasından oluştuğu gibi aynı zamanda ve hazırlanan peelingin direk yüze sürülerek bir müddet sonra temizlenmesi ile de meydana gelen bu yöntem tercih edildiği şekle göre farklı fiyatlar içerir. Karbon peeling iki farklı yöntemi sayesinde en çok tercih edilen cilt yenileme ve bakım yöntemlerindendir.

Tercih edilmesinin sebeplerinden bir tanesi de fiyatının uygunluğudur. Tabi ki lazerli olan diğer yönteme nazaran biraz daha farklı ve fazla fiyata sahip olabilir. Bu sebeple öncesinde araştırma yaparak detaylı bilgi edindikten sonra uygulamak daha doğru olacaktır. Aynı zamanda seans sayısına göre de fiyat belirleneceği için kişiye göre fiyatlar değişir.

Ameliyatsız Yüz Germe Nasıl Uygulanır

Ameliyat yöntemi her zaman tercih etmekten çekinilen ve toparlanması vakit alan süreçlerdendir. Bu sebeple ameliyatsız yöntemler son zamanlarda daha fazla geliştirilmiş ve hastalara güvenle uygulanır hale gelmiştir. Tabi bunun için önemli olan nokta hangi yöntemin hangi cilde daha çok uyum sağladığını bilmektir. İğneler veya lazer gibi yöntemlerle yüze uygulanır ve oldukça güzel sonuçlar oluşturur.

Ameliyat Yüz Germe Yöntemleri Nelerdir

Dermapenli PRP Uygulaması; cildin yenilenme tedavisi, ince kırışıklıkların giderilmesi, lekelerin açılarak cilt tonunun daha açık bir renge sahip olması ve cildin sıkılaştırılması amacıyla kullanılan ameliyatsız yüz germe işlemlerinden birisi olan Dermapenli PRP uygulaması vücudun yüz bölümünde uygulanır ve yüzün birçok farklı bölgesinden kan alınarak gerçekleştirilir.

Cildin üzerinde nereye uygulanacaksa oraya uygun dermapen başlığı sayesinde cilde peeling etkisi verir. Yüz öncelikle temizlenir ve dermapen başlığı ile Peling gerçekleştirilir. Daha sonra cilde hafif hasarlar verilerek cildin iyileşme süreci hızlandırılır ve en son da PRP maskesi tüm yüze uygulanır.

Altın iğne uygulaması; diğer yöntemlerden daha az zarar veren ve yan etkisi ya da riski bulunmayan yöntemlerin başında gelen altın iğne uygulaması yöntemi intral iğneler ile cildin içine girilerek cildin altına etki eder. Tek seanslık bir işlem olduğundan dolayı genellikle el, boyun ve dudak çevresinde meydana gelen kırışıklıkların giderilmesinde kullanılır. Ameliyatsız yüz germe işlemlerinin en çok tercih edilen yöntemlerinden bir tanesidir.

Ameliyatsız yüz mezoterapisi; yüz ve boyun çizgisi bulunan kişilerin daha genç görünmesi için vitaminlerden, minerallerden ve amino asitlerden oluşan bir yöntemdir. Genellikle cildin yaşlanmasına karşı olarak yapılan zengin içerikli bu bakım cilt içerisindeki kan dolaşımını düzenleyerek lekelerin giderilmesine ve cilt tonunun iyileştirilmesine yardımcı olur.

Sivilce İzi Tedavisi

Cildin istenilen sağlığına ve parlaklığına kavuşması için tercih edilen bir diğer tedavi yöntemi de sivilce izlerinin giderilmesi için uygulanan yöntemdir. Yanlış bir şekilde tedavi edilmeye çalışılan sivilceler ciltte kalıcı iz oluşturabilir. Bunların giderilmesi için de birkaç yöntem geliştirilmiştir.

Sivilce İzi Tedavisi Nedir

En çok bilinen ve uygulanan yöntem kimyasal peeling olduğu için sivilce izlerinin giderilmesi açısından çok fazla tercih edilir. Yıllanmış ve artık cilde tamamen yerleşmiş olan sivilce izleri lazer yöntemi ile de giderilerek sivilce izi tedavisi uygulaması yapılabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.