YANLIŞ GİDEN BİRŞEYLER VAR'¦

YANLIŞ GİDEN BİRŞEYLER VAR'¦
YANLIŞ GİDEN BİRŞEYLER VAR'¦

Rakip Gençlerbiriği.. Geçen sezon ligden düşen, kırmızı siyajlı ekip Gazişehir deplasmanından bir puan dahi alsa yeniden Süper Lige merhaba diyecek. Gazişehir ise Play-Off şansına sağlamlaştırmak, kendi saha ve seyircisi önünde galip gelerek biraz daha moral depalamak istiyor. Ancak 90 dakikada yalnızca iki kez kaleye gelen gelen misafir ekip 2-0 Gazişehir;i yeneerken, play-off ve sonrası için kafalarımızda soru işaretleri bıraktı.
Lig ledierine yenilirsin sorun değil ama ya oynana noyun, pısık ataklar, yalnızca kenar bindirmeleri. Sonuç sıfıra sıfır elde var sıfır. Yazık hemde çookkk yazık.
Geçen yıl süper ligin kapısından dönen Gazişehir bu sene mutlak şampiyonluk için lige başladı. Ama yanlışlar yanlışlar.
Evet '¦ Gazişehir, Süper Ligi istiyor. Herkes istiyor ama istemek yere mi ?
Gaziantep şehri, Süper Ligin hasretinde.
Yaşayan herkes, taraftar, basın, Taraftar şampiyonluk yolundaki her günü iple çekiyor.
Yönetim her zamankinden daha inançlı.
Mehmet Altıparmak ve ekibi ise kendine güveniyor, bu sene Süper Ligdeyiz diyor !
Her şey bu kadar yerli yerindeyken, bu takım nedenşampiyonolmasın ki?
Güçlü bir yönetim, iyi bir kadro, daha önce başarmış olan bir teknik ekip. Ve en anemli arka plan şehir çok istiyor ve bunu hak ediyor. Bu işi başaracak olan şüphesiz futbolcu topluluğu. Sorumluluk çok büyük, takım olamadık, ruh yok geçiniz efendim'¦
Evet, bu takımla geçen yıl ki kadro arasında dağlar kadar fark var. Baştan beri sıkın tılı giden, yolunda gitmeyen birbirşeyler olduğu kesin. Futbol, hırs ve birlik olarak şampiyonluğu isteyen bir takım görüntüsü veremedik bir türlü.
Maçlardan önce yemin için birleşmeseler takımı bir arada görmek asla mümkün değildi.
Oynanan futbolun zevk vermiyor. Ruhsuz inançsız bir takım görüntüsünde. Bankamatik memuru gibiler. Bu sezon için giden gelenler arada gidenler arada gelenlere bakınız ne olduğunu anlamanız bir dakika sürer.
Gaziantepspor rahmetli oldu artık'¦ Gaziantep'in futbol konusunda tek umudu var o da Gazişehir. Gazişlehirli futbolcular işin ciddiyetinin farkında değil. Uyanıp silkinme zamanı.
Futbolcular bu işi ciddiye almalı. Artık önümüzde Play off ve daha sonrası inşallah final var. Gençlerbirliği önündeki görüntü moralleri bozsa da finaller hep farklı olur. Bunun artık telafisisiyok. İnanın yeter arkanızda 3 milyonluk kent var. Bu şehir daha Bursa finalini unutmadı. Yeni bir Bursa finali yaşatmayın bu şehre. Kaldıramaz güç olur. Umarım futbolcular da bu gerçekliklerin farkındadır.
Başkanından, teknik kadrosuna, futbolcusuna herkes sabırlı olmalı, öfkesini içine atmalı, metanetli düşünme zamanı. Takıma tepki koyarak, öfkemizi kusarak, protesto ederek bir şey kazanamayız. Kimse bugüne kadar bir şey kazanmamıştır. Şimdi birbirimize sarılmalı, bu başkan, teknik kadro ve futbolculara güven zamanı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.