AYBABA MI? SAĞLAM MI?

AYBABA MI? SAĞLAM MI?
AYBABA MI? SAĞLAM MI?

Mehmet Altıparmak ile yollarını ayırması beklenen Gazişehir Gaziantep'te yeni hoca arayışı sürüyor'¦


Ligi şampiyon olarak tamamlayan ve Süper Lige yükselen Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü'nde teknik direktör belirsizliği sürüyor. Mehmet Altıparmak ile yöneticilerin bugün veya yarın bir araya geleceği öğrenilirken büyük ihtimalle Altıparmak ile yolların ayrılacağı gelen bilgiler arasında. Yöneticiler ise teknik direktör arayışına başlarken bir çok teknik adam ismi masaya geldi. Bunların içerisinde ise en ağır basan Samet Aybaba ismi oldu. Alternatif olarak ise Ertuğrul Sağlam ismi ön planda.

Teknik tirektör Mehmet Altıparmak ile yola devam edip etmeyeceği önümüzdeki günlerde netlik kazanacak olan Gazişehir Gaziantep Futbol takımında bir çok teknik direktör ismi gündeme gelirken kulislerde Samet Ayababa konuşulmaya başlandı. Gittiği kulüplerde alt yapıya ve genç oyunculara verdiği önemle dikkat çeken Aybaba, Gazişehir Gaziantep yönetiminin gündemine geldi.
"Bir gün Gazişehir'de 5-6 Gaziantepli oynadığını görmek istiyorum" diyen Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Adil Konukoğlu'nun bu hayalinin gerçekleşmesi için gençlere büyük önem veren Samet Aybaba ismi ağırlık kazanmaya başladı. Aybaba'nın genç oyuncuları önem vermesi transferin gerçekleşmesi için ağır basarken alternatif olarak Ertuğrul Sağlam ismi ön plana çıktı. Son maçlarda Gazişehir'i yakından izleyen tecrübeli teknik adamın durumu önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.