HAYALLER ŞAMPİYONLUK, GERÇEKLER PLAY-OFF...

HAYALLER ŞAMPİYONLUK, GERÇEKLER PLAY-OFF...
HAYALLER ŞAMPİYONLUK, GERÇEKLER PLAY-OFF...

Hayaller ve gerçekler'¦ hayaller ayrı, gerçekler farklı'¦birçok insan için acımasız karşılaştırmadır.

Birçok durum için ironik derecede fark içerir.
İstenilen ve elde edilen aynı değildir.
Varılan nokta hedeflenen yer değildir.
Hayaller gerçeklerden büyüktür.
Zayıflamayı hayal ettikçe kilo alırsınız.
Para kazanmayı hayal ettikçe daha fazla harcar fakirleşirsiniz'¦
Ders çalışmayı hayal edince her tür işi yapar ders çalışamazsınız'¦

Reklamlardaki sucuklu yumurtadan yapayım dersiniz. yumurtanın sarısı her zaman dağılır..
Deniz ve güneş hayal edersiniz, kum ve sıcak bulursunuz
Yorulur uyumayı hayal edersiniz, uyuyamaz yemek yersiniz
Pazar olur keyif yapmak istersiniz, lanet baş ağrısı gününüzün içine eder'¦

Şampiyonluk hayal edersiniz, ama ya gerçekler. Tıpkı dünkü Gazişehir-Denizlispor maçında ki gibi'¦

Gazişehir Gaziantep, Denizlispor karşısında 6 puan değerinde bir mücadeleye çıktı. Süper lig yolunda ilk 2 takım arasında yer almayı hedefleyen Gazişehir, Denizlispor'u yenerek ikinci yarıya avantajlı başlamak istiyordu.

Gazişehir Gaziantep, bir aylık aranın ardından ligin ikinci yarısının ilk maçında taraftarlarıyla buluştu. Sezonun ikinci yarısına Denizlispor'un 5 puan gerisinde giren Gazişehir Gaziantep, taraftarlarının da desteğini arkasına alarak hem en önemli rakiplerinden birinin mağlup etmek hem de arada ki puan farkını kapatmak amacında.

Gençlerbirliği puan durumu olarak daha rahat. Bu nedenle hedef takım Denizlispor. Bu bir gerçek'¦Gazişehir'e, Adana Demir'e, Bolu'dan Osmanlı'ya bütün takımların derdi Denizlispor'¦ Gazişehir'in Gençlerbirliği ile puan farkı 10'¦ Onları yakalayamayacaklarını biliyorlar'¦ Otomatik olarak hedef Denizlispor'¦ Bu her takım için böyle. Stratejik olarak rakip Denizli. Gazişehir ile 5 puan fark var. Kritik bir maç, Kazanan Gazişehir farkı 2'ye indirecek. farkı 8'e yükselterek 1-2 maç kaybetme lüksüne sahip olmak istiyorlar.

Denizli daha istekli ve arzulu, ileri üçlü mikemmel işliyor, defans top geçirmiyor. Ve 39. Dakikada eski hastyalık nüksediyor, kişisel bir hata ve gol.

Gole kadar, zaman zaman top kayıplarında ve geçişlerde hatalar vardı ama rakibe pozisyon verilmeyen maçta yenilen gol sonrası oyun bizim Gazişehir için koptu.1-0'dan sonra etkili atak sayısı azaldı.Değişiklikler de etki etmemesi, tam konsantre olunamadığını gösterdi.

Hem hücum edemedik, hem savunma yapamadık. Golden ne kadar etkilenirsen etkilen, futbol oynamaktan vazgeçmememiz gerekiyor. Denizlispor hak ettiği bir galibiyet aldı. Bu kadar kötü bir oyun beklemiyordum. Maça çıkarkenkihayaller ile maçtaki gerçekler

Maalesef kazanılması düşünülen bir maç hem de çok önemli bir maç kaybedildi. Yenilen golden sonra herşey daha da kötüye gitti. Maçın tamamına bakıldığında daha dikkatli olan daha konsantre ve imkanını bulduğunda gol atmayı düşünen bir takım olarak Denizlispor maçı hak etti.KadrokalitesiyleGazişehir'den daha iyi olan Denizlispor Öyle bir rakip ki; dikkatinizi, soğukkanlılığınızı koruyamazsanız, mağlubiyetle sonuçlanması kaçınılmaz olur. Kalite de sonuca yansıdı. Galibiyet alarak avantaj ve farkı kapatmak isteyen kırmzı-siyahlı ekip, kaybetti.

Mağlubiyet üzücü ve acı verici bir olay ama daha da kötüsü ruhsuz, mücadeleden uzak, pozisyon üretemeyen, rakibin oynamasına izin veren, dağınık bir görüntü veren takım vardı.
Bir maç istenmeden kazanılmaz ama bitmiş maça da yapacak bir şey yok. Gazişehir artık önündeki maçlara bakacak. Play-off için mücadele edecek.

Hayaller cephesinde; tekrarzirveye kafa tutan, şampiyonluğa yakışan bir futbol, inanan ve inancı olan bir Gazişehir...tıklım tıklım tribünler, ve toparlanma...

Ben bütün futbolseverlere soruyorum;

Gazişehir Gaziantep gerçekten kaliteli bir kadro mu?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.