BİZ BUNU HAKETMİYORUZ!

BİZ BUNU HAKETMİYORUZ!
BİZ BUNU HAKETMİYORUZ!

Bir tarafta Gençlerbirliği ve Süper Lige direkt çıkan bir takım.. Diğer taraftar 3 milyonu temsil eden ve iki yıldan buyana Süper Lige çıkmak için maddi ve manevi çok şey kaybeden Gazişehir'¦ Geçen yıl şansızlık oldu çıkamadık, penaltılara takıldık. Bari bu sezon olsun, başkanın emekleri boşa gitmesin diye diye bu haftaya kadar geldi Gazişehir. İlk iki haftalar önce kayboldu, Play-Off'tan çıkarız diye ümit ediyoruz. Ama, dünkü maçın görüntüsüne bakıldığında ümitlerimiz inşallah boşa çıkmaz demekten de kendimi alamıyorum.
Maç öncesinde VEFA örneği gösteren Gazişehir teknik heyeti ve futbolcuları meslektaşım olan Musa Baş'ın ölümü sonrasında görev yaptığı koltuğuna resmini koyarak karanfiller bırakıp andılar. Beni duygulandıran görüntü hem saha içerisinde hemde TSYD temsilcimiz sayın Murat Atay'ın önderliğinde basın tribününde oldu. Bir kez daha gözlerim yaşardı, bir kez daha şaşkınlığımı gizleyemedim. Bir hafta önce yan yanı Giresun maçını izlediğimiz Musa Baş artık aramızda yoktu. Allah rahmet eylesin kardeşim'¦ Mekanın cennet olsun'¦
İşte bu kadar güzel bir ortamda başlayan maçta ilk yarıda istediğini yapamayan Gazişehir mağlup duruma düşmesine rağmen ikinci yarıda oyunu bırakmadı. Hem rakip kalede baskı kurdu hemde pozisyonlar üretti. Ama ne hikmetse bu takım gol atamıyor. Hele hele geriye düştüğü bu maçta maalesef şansızlığı da kıramadı. İlk iki gitti bari Play-Off'tan çıkalım beyler'¦ Biz bu görüntüyü hak etmiyoruz. Yıllar önce Beşiktaş burada şampiyonluğunu kutlarken, dün ise Gençlerbirliği şampiyonluk kutluyor. Bunu bizim yapmamız lazım, bu sevinci biz yaşamalıyız. Ama olmuyor.. Bir yerde tıkanıp kalıyoruz. Artık bu takımın üzerinde ne var bilmiyorum ama, işimiz Karabük'e kaldı. Umarım sürpriz olmaz'¦ Çünkü, bu sezon hepimiz şampiyonluk için Süper Lig için kenetlendik. O nedenle, Mehmet hoca ne yapsın, başkan ne yapsın. Böyle futbolla ortaya böyle sonuç çıkıyor'¦ İnşallah futbolcular bu şehrin kaderiyle oynamazlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.