Patrick Twumasi'den transfer itirafı

Patrick Twumasi'den transfer itirafı
Gaziantep FK forması giyen Ganalı kanat Patrick Twumasi, transfer itirafında bulundu. 26 yaşındaki hücumcu, Celtic'ten teklif almasına rağmen Alaves'i seçtiğini belirtti.

Bonservisi Alaves'te bulunan ve Gaziantep ekibinde kiralık olarak oynayan Twumasi, Gana basınına yaptığı açıklamada Brendan Rodgers'ın görev yaptığı dönemde Celtic'ten transfer teklifi aldığını ancak Alaves'i tercih ettiğini söyledi.
26 yaşındaki sağ kanat; Rodgers'ın kendisini istediğini söyleyerek, "Celtic'ten teklif aldığımı hatırlıyorum. Astana'da oynarken beni gerçekten istemişlerdi çünkü Şampiyonlar Ligi'nde onlara karşı çok iyi oynamıştım. Maçtan sonra Rodgers benimle konuştu. İlerleyen günlerde beni aradı ve takımda görmek istediğini söyledi." dedi.
Celtic'e gitmek istediğini ancak sonunda Alaves'te karar kıldığını belirten Patrick Twumasi, "İlgilenmeme rağmen, masadaki seçenekleri menajerimle birlikte tartıyordum ve Alaves'te karar kıldık. Belki de Celtic benim için iyi olurdu ama asla bilemezsiniz, bu tür şeyler bazen gerçekleşmek zorunda." ifadesini kullandı.

Patrick Twumasi Gaziantep FK'da kaç gol attı?
Forvette de oynayabilen Patrick Twumasi, çıktığı 23 lig maçında Gaziantep'e 5 gol 5 asistlik katkı sağladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.