Türkiye Kupası'na Tahmazoğlu'na hediye ettiler

Türkiye Kupası'na Tahmazoğlu'na hediye ettiler
Türkiye Kupası'na Tahmazoğlu'na hediye ettiler

Geçtiğimiz günler içerisinde Pendik Engelliler Ampute Futbol Takımını 2-0 mağlup ederek Türkiye Kupası'nı kazanan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, kupayı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na armağan etti.

15-18 Kasım tarihleri arasında Ankara'da organize edilen Ampute Futbol Türkiye Kupası Final müsabakasında Pendik Engelliler Ampute Futbol Takımını 2-0 mağlup ederek Türkiye Kupası'nı kazanmış ve yeni sezona moralli başlamıştı. Mavi-beyazlı ekip daha sonra deplasmanda sezonun ilk karşılaşmasında İstanbul Özürlüler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı'nı 8-0 mağlup ederek sezona hızlı başlangıç yaptı. TSK maçı öncesi Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Tahmazoğlu 'nu ziyaret eden yönetim, teknik ekip ve futbolcular kupayı Başkan Mehmet Tahmazoğlu'na armağan ettiler.

Aldıkları başarıdan dolayı futbolcuları tek tek tebrik eden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren Ampute Futbol Takımımız, yine önemli bir başarıya imza atarak, Türkiye Kupasını kazandılar. Bu başarıda emeği geçen yönetimi, teknik heyeti, futbolcuları ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Bildiğiniz gibi Ampute Süper Ligi'de başladı. Geçtiğimiz hafta ilk maçımıza çıktık ve rakibimizi İstanbul Özürlüler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı'nı 8-0 gibi farklı bir skorla mağlup ettik" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.