Beyaza ve Eğlenceye Doyabileceğiniz Bir Kış Tatili: Uludağ

Beyaza ve Eğlenceye Doyabileceğiniz Bir Kış Tatili: Uludağ
Beyaza ve Eğlenceye Doyabileceğiniz Bir Kış Tatili: Uludağ

Tatil demek sadece denizde yüzmek ya da kızgın kumlarda güneşlenmek anlamına gelmiyor. Kimisi kış mevsiminin tadını çıkarmak amacıyla da uzan vadeli tatil planı yapıyor. Türkiye’de kış turizmine öncülük eden birçok nokta bulunuyor. Uludağ, bu noktaların arasında en popüleri. Bembeyaz karların içerisinde kaybolabileceğiniz, çam ağaçlarının arasında eğlenceli vakitler geçirebileceğiniz mükemmel bir seçenek. Dilediğiniz gibi kayak yapıp, sınırsızca eğlendikten sonra konforlu bir şekilde konaklayarak dinlenebilirsiniz. Uludağ otelleri sayesinde aradığınız konforu bulurken Uludağ’ın hareketli yapısından bir an olsun uzaklaşmıyorsunuz. Uludağ, size beyazlar içerisinde keyifli bir tatili ve eğlenceyi bir arada sunuyor. Bölgede düzenlenen festivaller ise genellikle eğlencenin aranan yüzü oluyor. Uludağ’da geldiğinizde dahil olabileceğiniz birçok festival bulunuyor. Müziğe doyarken türlü aktiviteler ile keyifli vakitler geçirebilirsiniz. İşte kış mevsiminde sabahlara kadar eğlenebileceğiniz festivallerden bazıları;

1. Uludağ Winterfest

Uludağ’da kimi zaman karın tadını çıkarabileceğiniz kimi zaman kayak eğitimi alabileceğiniz dolu dolu bir tatil geçirebilirsiniz. Bölgenin eğlence seçeneği sadece kayak ve kar sporları ile sınırlı kalmıyor. Her yıl belli tarihlerde düzenlenen festivallerde sizin için kaçırılmayacak bir fırsat. Kış mevsiminin soğuk gecelerinde sıcak vakitler geçirmek için bu festivallere dahil olabilirsiniz. Uludağ’ın ziyaretçileri tarafından en çok tercih edilen ise Winterfest oluyor. Winterfest, sponsorlar eşliğinde düzenlenen, büyük partilere ev sahipliği yapan ve bölgedeki dev organizasyonlardan biri. Popüler şarkıcıların dahil olduğu, DJ’lerin eğlenceli müzikleriyle ortamdakileri coşturduğu mükemmel bir festival olduğunu söyleyebiliriz. Uludağ’da tatil yapanlar kayak ve snowboard gibi etkinliklere dahil olabiliyor. Winterfest’te ise bu etkinliklere ücretsiz katılabiliyorsunuz. Festival dahilinde düzenlenen yarışmalara katılarak eğlenceli anlar yaşayabilirsiniz. Beyazların tam ortasında mükemmel bir festival sizi bekliyor.

2. Uludağ Whitefest

Whitefest, Türkiye’deki en büyük organizasyonlar arasında bulunuyor. Binlerce üniversite öğrencisini bir araya getiren bu festival, görebileceğiniz en iyi gençlik festivali diyebiliriz. Yaklaşık 120 saat süren festivalde sınır eğlence garanti altına alınıyor. Her yıl farklı konseptlerde düzenlenen bu festival, birbirinden güçlü sanatçıları ve başarılı DJ’leri ile adından sıkça söz ettiriyor. Yaklaşık 18 sanatçının sahne aldığı organizasyonda 60 adet etkinlik düzenleniyor. Bu festivalde başarılı şarkıcıların eşliğinde günün ilk ışıklarına kadar dilediğiniz gibi eğlenebilirsiniz. Festival boyunca bölgedeki konforlu otellerde konaklayabilir ve dinlenme ihtiyacınızı giderebilirsiniz. Havai fişek gösterileri ile gecenizin aydınlandığı festivalde kayak gibi etkinlikler ile unutulmayacak dakikalar geçirebilirsiniz. Organizasyon kapsamında düzenlenen workshoplara da katılabilirsiniz. Her yıl başka markaların sponsor olduğu bu festival, size unutamayacağınız ve eğlenceli anlar vadediyor. Festivalde size sunulan fırsatlardan yararlanarak tatil keyfinizi arttırabilirsiniz.

3. Uludağ Music Festival

Kış festivalleri ile özdeşleşen Uludağ’da katılabileceğiniz organizasyonlardan biri de Music Festival. Güçlü sanatçı kadrosu ve iyi planlanmış konaklama imkanları ile festivaller arasında ön plana çıkıyor. Kış festivallerine yeni bir imaj kazandıran bu organizasyon, her yıl belli tarihlerde düzenleniyor. Binlerce elektronik müzik severin katıldığı Music Festival, yaklaşık 30 DJ ile eğlencenin tadını çıkarmanızı sağlıyor. Yerli ve yabancı DJ’lerin müzikleri eşliğinde kendinizden geçebilir, soğuk gecelerde sıcak anlar yaşayabilirsiniz. Organizasyon dahilinde düzenlenen etkinliklere katılabilirsiniz. Hem kar tatili yapmak hem de festivale katılmak isteyenler için mükemmel bir fırsat. Kışın habercisi olan festivallerle Uludağ’da unutulmaz bir tatil yapabilirsiniz. Türkiye’nin otel arama motoru Neredekal.com’dan Uludağ hakkında daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.