THY ve Anadolujet isyanı... Başkan Yıldırım’ı Ankara uçağı çıldırttı

THY ve Anadolujet isyanı...  Başkan Yıldırım’ı Ankara uçağı çıldırttı
THY ve Anadolujet isyanı... Başkan Yıldırım’ı Ankara uçağı çıldırttı

Gaziantep’te Pandemi öncesi toplam günlük uçak gidiş-geliş sayısı 38 olurken, şimdi uçak sayısı birden 12’ye düşmesine büyük bir tepki olduğu belirtilirken, Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Tuncay Yıldırım, “Defalarca Türk Hava Yolları Genel müdürüyle görüştüm. Bugün yarın diyorlar, ne Ankara uçağı, ne İstanbul ne de İzmir uçak sayısında bir türlü artış sağlayamadık. Ne olur Gaziantep’e sahip çıkın” dedi.
26 UÇAK SEFERİ İPTAL OLMUŞ
Gaziantep’te Pandemi öncesi uçak seferleri sayısı 38 olduğu ve şimdi bu sayının 12’ye düşmesi nedeniyle Gazianteplilerin adeta perişan olduklarını vurgulayan Ticaret Odası Başkanı Yıldırım, “Tam tamına 26 uçak seferimiz iptal edilmiş. Bizim en çok istediğimiz Ankara’ya bir uçak daha konulması” diye konuştu.
ANKARA UÇAK SEFERLERİNİN SABAH OLMASI İSTENİYOR
Gaziantep’te daha önce Ankara’ya günlük 3 uçak seferi olurken, şimdi Gaziantep-Ankara saatleri dönüş 12.00, Gaziantep’ten de gidiş 14.30 olduğunu belirten Yıldırım, “En azından Gaziantep’e Ankara uçak sefer sayısı 2’ye çıkartılmalıdır. Mevcutu koruyup, sabah 06.00 gidiş, ve akşamda 23.30’da dönüş uçağı bizim için en önemli bir uçak saatidir.” dediği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.