GAZİANTEP FK’DA KORONA ALARMI!

GAZİANTEP FK’DA KORONA ALARMI!
Gaziantep Futbol Kulübü’nün geçtiğimiz Cumartesi günü karşılaştığı Trabzonspor’da biranda 6 futbolcu ve iki personelde Koronavirüs testlerinin pozitif çıkması üzerine Kırmızı-Siyahlı kulüp harekete geçti. Gaziantep Futbol Kulübü’nde önlemler alınırken daha önce 4 oyuncusunda koronavirüse rastlanan Trabzonspor’da, son yapılan testlerde 2 futbolcunun daha testi pozitif çıktı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde önlemler artırıldı.

TFF Süper Lig takımlarından Trabzonspor, rutin olarak yapılan koronavirüs test sonucunda iki futbolcu ve bir personelin test sonucunun pozitif çıktığını duyurdu. Bunun ardından 4 futbolcunun testinin daha pozitif çıkması üzerine Gaziantep Futbol Kulübü’nde de hareketlilik oldu. Geçtiğimiz Cumartesi günü Trabzonspor ile yapılan maçtan sonra rakip takım oyuncularda çıkan pozitif vakalar sonrasında Gaziantep ekibi ise önlemini aldı.
TEMAS OLDU MU?
Trabzonspor’da testleri pozitif olan futbolcuların isimleri açıklanmazken bu oyuncuların Gaziantep Futbol Kulübü ile oynanan maçta oynayıp oynamadıkları merak edildi. Bu futbolcularla Gaziantep FK oyuncularının temas edip etmedikleri merak edilirken Gaziantep ekibi ise önlemlerini artırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.