Büyükekşi'nin yönetiminde kimler var?

Büyükekşi'nin yönetiminde kimler var?
Büyükekşi'nin yönetiminde kimler var?

Süper Lig'in yeni ekibi Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü'nde başkan Adil Sani Konukoğlu, Sanko Holding'in başına geçmeye hazırlanırken buradaki görevinden ise ayrılıyor. Konukoğlu'nun yerine gelecek isim TİM eski başkanı Mehmet Büyükekşi. Yeni başkan Büyükekşi'nin 15 kişilik bir yönetim kurulu oluşturduğu öğrenilirken bu yönetimde yeni isimlerde yer alıyor.

Gazişehir Gaziantep'te yeni başkan bugün netlik kazanacak. Mehmet Büyükekşi'nin görevi devralacağı Gazişehir'de yeni yönetim belli oluyor. Büyükekşi 15 kişilik yönetim kurulunu belirlerken Gazinatep'ten ve İstanbul'dan tanınmış işadamlarının yönetimde yer alacağı öğrenildi.
Mehmet Büyükekşi'nin yönetiminde Fahrettin Kaplan, Ticaret Odası Başkanı Tuncay Yıldırım, Mustafa Topçuoğlu, Cihat Koçer, Erhan Özmen, Halit Acar, Mesut Çakmak gibi isimlerin yer alması gündemde.

Mehmet Büyükekşi kimdir?
Mehmet Büykeşi 1961 yılında Gaziantep'te doğdu. 1984 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesini bitirdi. Marmara Üniversitesi ve İngiltere'de İşletme ve İngilizce dil eğitimini aldı.24 Ekim 2002 tarihinden bu yana Türk Eximbank Yönetim Kurulu Üyesi olan Sn. Büyükekşi, evli ve üç çocuk babası olup, İngilizce bilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.