Sumudica: "Bol sıfırlı bir teklif aldım!"

Sumudica: "Bol sıfırlı bir teklif aldım!"
Süper Lig'in flaş ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü’nün Teknik Direktörü Marius Sumudica, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yönetimden sözleşmesini uzatmasını bekleyen Rumen teknik direktör, başkan Mehmet Büyükekşi’nin, “Nisan Mayıs gibi masaya oturulur” açıklamasından sonra Sumudica, “Bol sıfırlı bir teklif aldım” ifadelerini kullandı.

Süper Lig'de son olarak Fenerbahçe'yi mağlup edip, çıkışını sürdüren Gaziantep FK'da Marius Sumudica, kendisine gelen teklifleri açıkladı. Süper Lig'in flaş takımlarından Gaziantep FK'nın teknik direktörü Marius Sumudica, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kulüp Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin “Nisan veya Mayıs ayında masaya oturabiliriz, şu anda yeni sözleşme erken” açıklamasından sonra Sumudica harekete geçti.

YÖNETİME YİNE MESAJ VERDİ
Fenerbahçe galibiyetinin ardından Romanya basınına konuşan Sumudica, almış olduğu teklifleri açıkladı. Süper Lig'in 13'üncü haftasında Gaziantep FK, sahasında Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup etti. Bu maç sonrasında yeni bir sözleşme bekleyen Rumen teknik adama, Başkan Mehmet Büyükekşi’den farklı mesaj gelince morali bozuldu. Sumudica’nın beklentise Mayıs ayına kalırken şimdi ne yapacağı merakla bekleniyor.

GELECEĞİM İÇİN KRİTİK HAFTA
Sumudica, ''İki tane teklif aldım ve bu teklifler çok hoşuma gitti. Çok heyecanlandım, nasıl uyuyacağım bilmiyorum. Şu an için Gaziantep ile sözleşmem devam ediyor, kesin bir şey söyleyemem. 6 tane 0'lı bir teklif, görünce gözlerime inanamadım. Bu hafta benim kariyerim için çok belirleyici olacak. Geleceğim adına çok önemli bir haftaya giriyorum"' sözlerini kullandı.

TEKLİF NEREDEN GELDİ?
Rumen teknik adam, ''Türkiye'den bir teklif yok. Aldığım teklifler Arabistan ve Avrupa'dan geldi. Gaziantep bu sene evinde hiç yenilmedi. 13 maçtır yenilmiyoruz'' şeklinde konuştu. ''Bana Türk pasaportu önerdiler" Sumudica ayrıca ''Romanya pasaportumu asla bırakmak istemem. Bir gün tekrar orada çalışmak da istiyorum. Türk vatandaşı olmamı teklif ettiler, bana Türk pasaportu önerdiler. Bu çok anlamlı bir hareketti.'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.