Okan Buruk’tan Sumudica’ya destek

Okan Buruk’tan Sumudica’ya destek
Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, PSG maçının 4. hakemi Constantin Sebastian Coltescu'nun ırkçı söylemlerine tepkisini dile getirerek, Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica’ya destek çıktı.

Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, Paris Saint-Germain - İstanbul Başakşehir karşılaşmasının 4'üncü hakemi Constantin Sebastian Coltescu'nun İstanbul ekibinin yardımcı antrenörü Pierre Webo'ya ırkçı ifade kullanması dünya gündemine yerleşirken Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Sumudica’nın ise şu ana kadar yaptığı agresif hareketlerle bu olayın karıştırılmamasını istedi.

"Romanya halkı bize çok yakındır"
Süper Lig’de hafta sonu karşılaşacakları Gaziantep FK’nın Rumen teknik direktörü Sumudica’nın, 'Bu hatayı yapanlarla benim aynı durumda gösterilmemem lazım' sözlerine ilişkin ise Buruk, "Sumudica hoca devamlı görüştüğümüz biri. Maçlardaki agresifliği her zaman var ama işini en iyi şekilde yapmaya çalışıyor. Birçok Rumen futbolcuyla beraber oynadık. Romanya halkı hem bize çok yakındır hem de onları severiz. Rumen halkıya bizim aramızda farklı gözle bakma anlamında bir şey olmaz. Sumudica da Türkiye’yi seven bir hoca. Baktığımızda bunu insani bir hata olarak görmek gerekir. Ülkesine bakmamak gerekiyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.